pondělí 13. července 2020

Zpětné ventily

Je kompaktní a lehký s nízkým tlakem propuštění. Zapouzdřený typ AKB může. Bazénové ventily dvoucestné a třícestné, zpětné a elektrické ventily od profesionálů! Jsme eshop i odborná montážní firma.


Napište si o nabídku.

Zpětné ventily se umísťují mezi kompresor a tlakovou nádobu. Zabraňují zpětnému proudění vzduchu ze vzdušníku zpět do kompresorové jednotky. Jsou vhodné pro tekuté výrobky, přísady a čisticí prostředky. Používají se k tomu, aby se zabránilo vyprázdnění potrubí, a instalují se pokud možno na tlakové straně čerpadel, aby se zabránilo poklesu hladiny kapaliny nebo vyprázdnění. Jednoduchý, závitový, zpětný ventil pro studenou nebo horkou vodu, rozvody tlakového vzduchu, olej apod.


Hydraulické zpětné ventily umožňují průtok hydraulické kapaliny pouze v jednom směru, zabraňují průtoku v nechtěném směru. Položek k zobrazení: 5. Umísťují se tedy na vzduchovací hadičku mezi vzduchovací motorek a vzduchovací kamínek.

Náhradní díly Zodiac. Prosíme zákazníky, aby při objednávání v olili raději platbu převodem, zkrátíte tím dobu kontaktu s řidičem dopravní společnosti. Nerezové zpětné ventily jsou nabízeny s různými přípoji a velkým počtem ventilových pružin pro různé otevírací tlaky.


Nerezové jehlové ventily jsou díky jednoduché a komplexní konstrukci vybaveny otočným kovovým ventilovým kuželem a jsou vhodné jako ventily regulující množství i jako uzavírací armatury. Podmínky pro ukládání a přístup do souborů cookie v nastavení vašeho prohlížeče. Ventil zpětný - dvojdílný.


Klapka zpětná - typ 356. COzpětné ventily Je tady produktů. Zpětný ventil musí být vždy jako poslední článek před venti. Rozsah provozních teplot: up to 232°C. Maximální provozní tlak: up to 1bar.


Ven­tily z této série jsou vhodné do nároč­ného pro­středí s vyso­kými tep­lo­tami a médií o vysoké visko­zitě. V našem katalogu najdete zpětné ventily v různých konstrukčních i materiálových variantách. Pokud zde nenajdete ideální zpětný ventil pro vaše řešení, neváhejte nás kontaktovat se svojí potávkou. The main products include 1-piece,2-piece, and 3-piece flange and screwed-end ball valves, gate valves, globe check valves for the oil and gas, mining and mineral processing, chemical and petrochemical industries, as well as the nuclear power sector. XRVV - zpětné ventily.


Fungují bezpečně a účinně v pulzujícím proudění za rychle se měnících podmínek.

Otevírají a zavírají rychle a spolehlivě i při extrémně nízkých průtocích. Přizpůsobením podle aplikace se minimalizují tlakové ztráty. Redukční ventily a zpětné ventily : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. PN přímý, s vnitřním závitem STÜCKLISTENr.


BezeichnungVersion 1. Zpětné odlehčovací ventily brání proudění vzduchu z tlakové nádoby kompresoru zpět do agregátu kompresoru. Po dosažení vypínacího tlaku a oteření ventilku v tlakovém spínači tyto ventily umožňují odfouknutí vzduchu z válců kompresoru a potrubí přes tlakový spínač. Dle názvu Dle kódu Základní Zobrazit pouze produkty skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.