pátek 24. července 2020

Vana asymetrická

Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Akrylátová asymetrická vana Asymmetric. Poctivá klasika v nejlepším slova smyslu.


Vana asymetrická

Představuje příjemný poměr ceny a kvality. Díky oblíbenému a známému tvaru je vhodná pro každého, kdo má. Asymetrická rohová vana PRAKTIKA 1x cm. Materiál: 1 akrylát. Cena vany je bez krycího panelu a vanové soupravy, vhodné naleznete v záložce příslušenství.


Vana je dodávána včetně nožiček. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku. Objem vany je 1litrů. Je pohodlná, vybavená odkládacími plochami a směr sezení jsme v ní otočili tak, aby poskytovala výhled do. Prostorná akrylátová asymetrická vana od známého výrobce RAVAK Rosa II.


Vana asymetrická

Díky širokému a plochému dnu ve sprchovací části vana nabízí pohodlné sprchování. Skladem, do dnů u vás. AQUALINE - CIDLINA 1vana 160x105x45cm bez nožiček, pravá, bílá.


Vnitřní prostor vany je nezvykle velký vzhledem ke svému malému rozměru. Chcete se koupat a zároveň i sprchovat? Při montáži výrobku se vždy řiďte přiloženým montážním návodem. Tato klasická vana v moderním pojetí díky svým subtilním tenkým bočnicím poskytuje příjemný prostor i pro sprchování. Též ve variantě minivany se zkrácenou délkou.


Vana asymetrická

Hluboká jako klasická vana , ale kratší, proto se vejde i do malé niky v koupelně. Sprchování ve vaně usnadňuje bezpečné ploché dno a několik variant sprchových zástěn nebo dveří. Tato řada je typická svým vnitřním oválným tvarem vany. Oblé křivky vnitřního. BudoPlast ELEGANCE Sedací vana s dvířky.


Praktická sedací bezbariérová vana BUDO-PLAST ELEGANCE je opatřena vodotěsnými bočními dvířky pro pohodlný vstup i výstup. Retreat itineraries explore each aspect of well-being: physical, mental, emotional and spiritual through the practice of Ayurveda, Sowa rigpa (Tibetan healing), Yoga, Natural therapies, Spa, Fitness and Aqua. Výhodou akrylátových vaní je, že sa rýchlo zahrievajú, udržujú teplotu.


Povrch vane sa ľahko ošetruje, je neporézny a má antibakteriálne vlastnosti. Vaňu je možné dovybaviť masážnym systémom. TIGRA L asymetrická vana 150x75x46cm, bílá, SAPHO E-shop. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Více informací - Koronavirus.


Vyhledat: Nahlásit chybu Úvodní stránka Sapho Přihlášení uživatele. Levá asymetrická vana má sedadlo umístěné na jedné straně a navíc nechybí ani úložný prostor, na který se vejde velké množství toaletních doplňků. Hmotnost vany Ravak Rosa je kg.


Rohová asymetrická vana Ravak Rosa I Levá disponuje rozměry 1x 1cm. Flóra je rohová vana a přesto okouzluje svými dokonale oválnými tvary. Flóra dodá Vaší koupelně harmonický a uklidňující styl. BEROUNKA asymetrická vana 160x90x42cm, pravá, bílá.


Doprava zdarma -. Taková vana je dokonalý doplněk k tomuto interiéru. Díky asymetrickým tvarům tato vana dokonale zapadá do jakéhokoli prostoru. Designer Kryštof Nosál vzal klasickú obdĺžnikovú vaňu a pootočil ju o 10° do priestoru.


Vana asymetrická

Vaňa tak budí ústretový dojem a svojim netypickým uložením získala i nový praktický úžitok. Pootočením na vani vznikla odkladacia plocha využiteľná aj ako sedátko. Relax a pohodlné kúpanie vo vani rohovej, smaltovanej, či vo vani z liateho mramoru môže začať už pri jej výbere na FAVI.


Voľne stojace elegantné vane, hydromasážne, rohové, s dvierkami, asymetrické, oválne aj moderné minimalistické vane. Sestava Tigo přináší ergonomicky tvarovanou vanu vytvořenou pro malé prostory, kterou doplňuje speciální zástěna přesně kopírující její tvar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.