pátek 24. července 2020

Umyvadlová deska

Univerzální deska vhodná pod většinu umyvadel. Nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a je dodávána bez předvrtaného otvoru. Kolik nová umyvadlová deska stojí?


Budeme vyrábět i koupelnový nábytek na míru? Cenu vám na přání vypočteme.

Záleží totiž na použitém materiálu, kování i na velikosti. S finální cenou, na kterou si podáme ruku, můžete počítat. Z aktuálních zakázek: náš zákazník zasílá fotku umyvadlové desky s hranatým umyvadlem DAKOTAna koupelnové skříňce v nově zrekonstruované koupelně. Na objednávku obvyklá doba dodání dnů. Hodnocení produktu: (Nepoužitelný) recenze.


Keramia Fresh - nová generace koupelnového nábytku. Moderní design umyvadel je sladěn s ostrým.

Skladem, ihned k odběru ks. Umyvadlo na desku Jika Cubito Pure 50xcm. Když umyvadlovou desku, tak rozhodně AVICE od Erry. Sapho AVICE deska 90x50cm, dub Rover.


Citypro umyvadlová baterie 1mm bez výpusti, chrom. Ukázka toho, jak to může dopadnout ve vaší koupelně, když ji svěříte do neodborných rukou. Masivní umyvadlová deska Tmavá, masivní deska od výrobce Toto sloužící jako úložný prostor vypadá v industriální kuchyni skvěle.


Doplňují ji umyvadla v bílé barvě. Vlhké skvrny by se vždy měly odstranit co nejdříve, aby se zabránilo pronikání vlhkosti. Laminát je citlivý na leptavé chemikálie, jako jsou prost. Deska Osušte čistou utěrkou.


PURA umyvadlová skříňka pro Rockstone desku 96x55x45cm. Maximus umyvadlová deska Velo je vyrobena z MDF desky potažené PVC fólií a dá se kombinovat se skříňkami pod umyvadlo Velo. UMYVADLOVÁ DESKA ONYX BIANCO Zpět na přehled.


Kontakty Vjezd do areálu a kancelář.

Rekonstruujeme koupelnu a rádi bychom si pořídili umyvadlo zapuštěné do desky. Bohužel však ideální materiály jako je přírodní či umělý kámen apod. Odpadová souprava není standardní součástí dodávky a je nutno ji dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Taková umyvadlová deska bude nejlepší volbou pro osobu, která ocení nestandardní a stylová řešení.


Jejich subtilní tvary jsou v efektním kontrastu s poctivou hutností odolného přírodního materiálu. Víte, jak připevnit umyvadlo? S naším video návodem zvládnete připevnit umyvadlo rychle a snadno. Návo jak připevnit umyvadlo najdete na Hornbach.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Podmínky záruky jsou popsány v samostatné zárukové brožuře. Matný povrch na koupelnové skříňce působí uklidňujícím dojmem. Ostatní produkty v sérii.


Laufen Space Skříňka pod umyvadlo, zásuvky, včetně instalačního.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.