pondělí 20. července 2020

Umyvadlo tigo

Tigo umyvadlo nábytkové x 3cm. Tigo přichází s řadou nápaditých řešení, s nimiž nebudete dlouho váhat, a přesto vás výsledek nadchne. Ať už zvolíte umyvadlo v jakékoliv velikosti, poskytneme vám díky asymetricky umístěné vodovodní baterii také dostatek odkládacího prostoru. Umývátka dokážou vyřešit řadu problémů s místem, které se mohou vyskytnout ve vaší koupelně či v místnosti se samostatným WC.


Oblíbená jsou i umývátka v rohovém provedení, případně se dají doplnit koupelnovou skříňkou, kde získáte další úložný prostor. Tigo is happy to announce the launch of its new Campaign dubbed UJANJA NI.

This is a campaign geared towards revamping of our current bundles and give our customers friendly products which offer more value for their money. Gestiona tu cuenta, paga facturas, consulta tu saldo, activa el autopago o servicios como Amazon Prime Video. Disfruta tus canciones favoritas desde tu celular.


Los estrenos de las películas más taquilleras para hacer maratón. Nakupujte za skvělé ceny výrobky Jika! Nabízíme kompletní sortiment tohoto předního českého výrobce sanitárního vybavení.


Hledáte umyvadla, baterie umyvadlové, bezdotykové, vanové, sprchové, bidetové, podomítkové, termostatické, klozety, sprchové sety, rohové ventily, vany, vaničky, sprchové kouty, koupelnové doplňky a další? Jika umyvadlový sifon chrom.

Prozkoumejte naši nabídku umyvadel za úžasné ceny. Máme jednoduchá i dvojitá umyvadla ve spoustě designů, stylů a rozměrů. V IKEA jsme totiž pevně přesvědčení, že koupelnové umyvadlo má být praktické, ale zároveň musí ladit s vaším oblíbeným stylem. Nabízíme také výběr univerzálních skříněk pod umyvadlo či zařízení nábytku na míru v našem plánovači. Pod značkou NATUREL naleznete výběr těch nejoblíbenějších řad koupelnových skříněk s umyvadly, kter.


Cenné centimetre ušetrí aj malá hĺbka umývadla 2cm. Otvor na batériu je umiestnený na pravej strane. Rozmer 4x 2x 1mm. Nábytkové umyvadlo s hranatým tvarem. K umyvadlu je nutné dokoupit sifon a baterii.


Umyvadlo vyrábí firma JIKA do série Tigo. Balení bez sifonu a baterie. Montážní sadu je nutné dokoupit. Upevňovací sada je součástí dodávky. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ.


Mio Dvojumývadlo Mio N. Doplněním skříňky vznikne další odkládací prostor. Výrobce JIKA je známý svou vysokou kvalitou, skvělou cenou a dlouholetou tradicí.

Na keramické výrobky JIKA poskytujeme záruku let. Parametry barva bílá hloubka (cm) šířka (cm) výška (cm) série Tigo záruka (roky) váha MJ (kg) 6. Detail Do obchodu-. You can obtain further information, or learn how to change the settings, in our cookies policy.


Hodnocení produktu:. Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí. Porovnat K oblíbeným. Nalezeno: produkt ů. Umývadlá do každej kúpeľne nájdete v SIKO. V našej ponuke nájdete všetky druhy umývadiel, ktoré sú aktuálne na trhu.


Vďaka tomu vybavíte interiér akejkoľvek kúpeľne alebo WC v súlade s vybraným štýlom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.