pondělí 8. června 2020

Vyhřívací podložka

Vyhřívací podložka

Zejména v podzimních a zimních chladnějších měsících ocení klienti vyhřívací podložku, pokud jim bude zima během masáže. V nabídce jsou flaušové deky, fleecové prostěradlo z umělého jehněčího rouna, ale i elektrická vyhřívací podložka. Elektrická vyhřívací podložka Comfort. Biotermická podložka - Baby. Speciální funkce automatického vypnutí je doplňková bezpečnostní funkce, která automaticky vypne zařízení po určité době provozu.


Vyhřívací podložka

Topná podložka do terária Trixie. Podložka pro psa a kočku, vyhřívací , červené barvy. Více než spolehlivost. Vyřízeno obvykle během dnů - vyhřívací podložka Prima do postele 1x 75cm, vyhřívací podložka pod prostěradlo, příjemně prodyšný pratelný fleece, te. Poté se tedy jistě potýkáte s nepříjemným zamrzáním vody uvnitř misek.


Součástí balení je i izolační podložka pod tuto vyhřívací podložku. Chrání podklad na kterém je podložka položena a zároveň směruje teplo směrem vzhůru. Prodáváme ve třech variantách, Small - 25x35cm, Medium - 40x60cm a Large - 40x120cm. Kč 8Kč V jedné objednávce je možné zakoupit maximálně ks tohoto produktu. Vybírejte si Terarijní topidla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Vyhřívací podložka

Univerzální elektrická výhřevná podložka Vitammy Heat. Nová používaná technologie zaručuje rovnoměrné rozložení tepla v podložce. Její obdélníkový tvar se snadno přizpůsobí všem částem těla. Sanitas elektrická vyhřívací dečka SANITAS SHK 28.


Zahřejte se za pomoci elektrické dečky, která je svými rozměry vhodná i jako podložka na jednolůžko. Beper RI-4elektrická vyhřívací dečka jednolůžková (rozměr 1x cm). Masážní podložka do auta s vyhříváním.


Příjemná vibrační masáž přímo na vašem sedadle nebo křesle. Výhřevná podložka Thermo Mat. Vyhřívaný potah do auta. Stejně jako keramické tepelné zářiče vyzařuje tato podložka infračervené světlo, které vyhřívá jak objekty v její těsné blízkosti, tak i zvířata na podložce odpočívající. Původní cena 20- Kč , prodám za 10- Kč, Je téměř nová, použita pouze párkrát.


Osobní předání Praha - Ruzyně nebo poslání poštou. Tato vyhřívací podložka do postele zpříjemní usínání nebo relaxaci a zamilují si ji všichni, kteří mají rádi pohodlí. Možnost volby mezi teplotními stupni. Integrovaný bezpečnostní systém BSS zabraňuje přehřátí podložky a podporuje funkci automatické vypínání.


Po odpojení kabelu lze podložku. Vysoce kvalitní materiály, s měkkou látkou pro vaše pohodlí po celý rok. Ať si mrzne, jak chce, Vy budete v autě sedět v teple.


Chladící podložka pro zvířata PET COOL MAT 40x50cm Ferplast Chladící podložka pro psy, která byla speciálně navržena tak, aby přinášela. Odpovědné chování vyžaduje, abychom dočasně zrušili osobní odběr. Vyřizování online objednávek pokračuje nadále bez omezení. Dokonale se přizpůsobí , vysoce kvalitní protiskluzový materiál. Doručení do 2-týdnů od 4Kč Detail.


Vyhřívací podložka

Skladem (ks) od 2Kč Detail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.