pondělí 8. června 2020

Vodoměr s dálkovým odečtem

Maddeo bytový vodoměr s RF modulem 868Mhz , DN1 90°C, pro dálkové odečty. Přesnost je vyšší než metr. Vodoměr umožňuje samoaktivaci dálkových odečtů, tzn. Indikátory a měřiče s možností dálkového odečtu se v domech a bytech instalují stále častěji, radiová komunikace navíc umožní provést odečet bez narušení soukromí obyvatel.


Jak je jistě dobře známo - vodoměry slouží pro sledování spotřeby vody. Ještě před výběrem konkrétního typu vodoměru je nutné si dobře rozmyslet, zda-li chcete měřené hodnoty odečítat přímo v místě odběru nebo je přenášet na internet - k získání informací o aktuální spotřebě vody vám pak bude stačit počítač nebo telefon. U některých produktů speciální tvar tlakové desky zvyšuje odolnost proti mrazu s hermeticky uzavřeným krytem číselníku z rázuvzdorného materiálu zabraňujícím zamlžení. Impulsy na výstupu vodoměru lze vyčítat a ukládat v modulech SC5-IG SD5-IGa SE5-IG1.


Aktuální spotřebu vody je možné v reálném čase přenášet na internet pomocí ethernetové brány NT3-AB4. Vodoměry s dálkovým odečtem jsou obecně dvou typů. Prvním typem je vodoměr , který lze odečítat pouze pochůzkovým systémem (bytový dům je potřeba obejít se speciální čtečkou a ze společných prostor domu odečíst bytové vodoměry).


WM-0Impulzní vodoměr Nominální průtok: 3. Spokojenost zákazníků je naším prvořadým cílem. Statisíce instalovaných vodoměrů KADEN dokazují úspěšnost našeho snažení. Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků. Pro testování byl použit ten nejlevnější domovní vodoměr s vestavěným radiomodulem, který je na našem trhu.


Měřidla s dálkovým odečtem - odečet pochůzkový (offline, walkby) K vodoměrům s dálkovým odečtem z chodby domu lze dodat radiomodul pro čtení dat. BRNO, Testování vodoměrů s dálkovým odečtem - Duration: 4:43. Jako službu na rámec dodávky vodoměrů provádíme také instalaci software pro odečty do počítače zákazníka, zhotovení databáze pro odečty měřidel, proškolení obsluhy k provádění odečtů atp. Odečet se provádí vždy vizuálně odečtem. Druhým typem, který se pomalu prosazuje na trhu je vodoměr s dálkovým odečtem.


Vodoměr s dálkovým odečtem

Jde vlastně o vodoměr s digitálním počítadlem spotřebované vody doplněný o sytém dálkového přenosu dat. Radiová komunikace poskytuje správci objektu nebo výboru informace o případném magnetickém ovlivnění, demontáži RF modulu a extrémních stavech průtoku. Kromě měřidel s dálkovým odečtem s online sběrem dat nabízíme samozřejmě měřidla s pochůzkovým systémem dálkového odečtu, ale i klasická měřidla bez dálkového odečtu. Kromě prodeje a montáže měřidel poskytujeme i veškeré související služby (provádění odečtů, rozúčtování spotřeby vody, tepla a jiných komodit).


Bezpečnost a hygiena jsou oblasti s nejvyšší prioritou jak ve vývoji, tak ve výrobě. Naše vodoměry jsou schváleny pro použití s pitnou vodou a jsou dezinfikovány, vysušeny a zabaleny ve vzduchotěsném obalu, takže před použitím nemohou být ovlivněny působením okolního prostředí. Elektronický bytový vodoměr KADEN S 0- s dálkovým odečtem. Už let pomáháme uživatelům bytů v bytových domech snižovat rozdíly, a tím nedoplácet zbytečně za sousedy. Výbory SVJ, které chtějí dálkové odečty bez nutnosti návštěvy bytu, volí často antimagnetický vodoměr s RF modulem.


Jak postupovat, když chci nazpět vodoměr mechanický – a tedy. Přitom, byly-li by osazeny vodoměry s dálkovým odečtem , ušetřil by výbor. Rádiový modul zajišťuje snímání dat ze speciálně upraveného vodoměru a jejich vysílání rádiovým signálem. Dálkový odečet spotřeby vody na vodoměru.


Umožňuje tak odečty spotřeby vody bez nutnosti vstupu do bytu, v případě instalace indikátorů topných nákladů E-ITN je možné vzdáleně odečítat i spotřebu tepla. Indikátory topných nákladů s dálkovým odečtem Správně fungující bytové měřiče tepla a vody jsou jedním z předpokladů vedoucím ke snížení nákladů na energie. Moderní vodoměry s dálkovým odečtem. Snadná a rychlá instalace přístroje v terénu díky grafickému displeji (usnadnění instalace a umisťování GSM antény do míst se slabým GSM signálem).


Přístroj obsahuje pole svorkovnic, což usnadňuje instalaci a připojení čidel. Bytový vodoměr APZ ZENNER - bezdrátové rozhraní Wireless M-Bus. Bytové vodoměry ZENNER s dálkovým odečtem. Nabízíme bytové a domovní vodoměry a měřiče tepla. Společnost KAPKA spol.


Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.