pondělí 15. června 2020

Venkovní vpusť

Vpustě jsou určeny pro venkovní i vnitřní použití, obsahují suchou protizápachovou klapku nebo vodní protizápachovou hladinu. Vyrobeno z polypropylénu s UV stabilizací,nerezové oceli DIN 1. Použití: Pro svádění vod uvnitř budov. Přírubu vpusti lze použít pro napojení s hydroizolační fólií nebo stěrkou.


Dvorní vpusť plastová.

Doporučuje se obetonovat. Půdorysný rozměr 3x 3mm, výška 2mm. Venkovní vpusti a gaigry, BOMA Milevsko. Informační oznámení dle §ZOET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Používá se pro vnitřní i venkovní montáž. Uliční vpusť Tegra je díky materiálovému složení vysoce odolná proti poškození při přepravě, instalaci a údržbě, aniž by došlo k ohrožení její pevnosti v době její životnosti. Pružná šachtová roura spolupůsobí se zeminou a eliminuje zatížení vzniklé dopravou, což minimalizuje poškození mříže a zajišťuje správnou funkčnost uliční vpusti.

Gaigry, kanalizační, podlahové vpusti, venkovní vnitřní odtokové kanalizační žlaby, lapače nečistot, dílenské výlevky. Nabízíme venkovní kanalizační vpusti určené pro svádění dešťové a povrchové vody. Jsou opatřeny suchou protizápachovou klapkou nebo vodní protizápachovou hladinou a nebo plovákem Neptun, s bočním nebo spodním odpadem a různými materiály mřížky. Poptávám venkovní vpusť pojezdovou litinová nebo kovová 30x30cm větrací mřížky měděné min 21x24cm nebo max 25x25cm Kladno, Obchodní příležitosti. Základními prvky jsou drenážní roury, odvodňovací žlaby,.


ALCAPLAST Koš na nečistoty velký pozink, pro venkovní žlabovou vpust. Kanalizační vpusť boční s vodní hladinou 1V nerez 150×150. KG KVB 110S venkovní vpust 1boční Doprava zdarma.


Výrobek KVS 1S-Li má masivní litinovou mřížku, suchou protizápachovou klapku a je určen pro venkovní použití. Tuto kanalizační vpusť lze zabudovat do. ACO GALA dvorní vpusť s litin.


KVB 110-S boční… Chuděj kanalizační vpusť KVB 110-S boční, suchá klapka, mřížka plast 3S. AVZ101R-R101S T profil A15. Online katalog Technická podpora. Linka technické podpory.

Pouze technické dotazy k produktům. Home O nás Sortiment Obchodní podmínky. Možnost napojení na svislý odtok nebo odtokovou vpusť , systémové příslušenství.


Vzájemné napojení žlabů na perodrážku. Navíc lze žlaby slepit epoxidovým lepidlem. Rošt z tvárné litiny s aretací, třída B125. Při nákupu získáte věrnostní body, které můžete uplatnit při dalším nákupu. Nabídka podlahových vpustí se sifonem, se suchou klapkou, s plovákem, se suchou klapkou.


Podlahové vpusti jsou dle typu vhodné do interiéru a exteriéru. Vpusť přímá 1x 1mm odtok pr. Boční kanalizační vpusť z polypropylénu s UV.


Podlahová vpusť čtverec 150x1s přírubou (sifon nerez) (Sprchová vpusť z nerezové oceli, zesílený okraj, nízké zapuštění, cena včetně sifonu) Odvodnění standartní čtvercové s přírubou Odvodňovací čtvercový systém s přírubou se sifonem z nerezu Základní vlastnosti: - velký výběr krycích mřížek- vše vyrobeno z nerezové oceli - krycí mřížka vh. Výrobek KVS 1S-Li má masivní litinovou mřížku, suchou protizápachovou klapku a je určen pro venkovní použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.