pondělí 23. března 2020

Trávníková obruba plastová

Praktický plastový zahradní obrubník, díky kterému snadno rozdělíte plochu na své zahradě. Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Přípravky na úpravu vody. Její perfektní desing jako imitace.


Trávníková obruba plastová – 9x15m zelená. Jednoduchá ochrana proti prorůstání plevele a.

Neviditelný plastový obrubník je výborný pomocník při oddělování různých povrchů na. Prosperplast plastový obrubník, zahradní obrubníky, plastové obrubníky do zahrádky, travníková obruba záhonu, trávníkové obruby. Zahradní plastová palisáda obrubník lem trávníku 2m. ALDOS zahradní palisáda obrubník lem trávníku plastový kámen 5. Plastová obruba vhodná zejména pro oddělení trávníku od okrasných záhonů a zpevněných cest.


Drevená obruba zabraňuje rozrastaniu trávnikov. Prodávají se jako jednotlivé kusy zpravidla o délce jednoho metru a. Neviditelná plastová obruba je ideální pomocník pro oddělení a ohraničení. Výhody trávníkového obrubníku:.

Elastická a voděodolná trávníková obruba. Vyrobeno z vysoce kvalitní umělé hmoty. Obruba plastová zelená 9x2m. Snadná montáž a demontáž.


Flexibilní plastová trávníková obruba s dlouhou životností. Ohrazení záhonu Rollboard. Skrytý zahradní obrubník 15. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Lupa CONCORDE, 10x zvětšení, 40mm průměr, plastová obruba.


Okraj trávnika - obruba zatĺkacia sa vyrába v troch farbách: zelená, hnedá a čierna. Plastová trávníková obruba slouží k oddělení trávníku od květinového záhonu. Zkrášlováním záhonu a udržením ho na svém místě se zabývá. Spirála na rajčata spirálová tyč k rajčatům 180cm x 7mm ZINEK - hladká. Kč bez DPH 2Kč s DPH.


Betonová trávníková obruba III. Kvalitní plastová obruba , stranice vyztužena kovem pro jednoduchou úpravu stranic dle potřeb zákazníka. Pomocí této betonové obruby bude práce na zahradě hračka. Lem trávnika sa používa proti prerastaniu trávy do záhonu.


Green Border sa ľahko inštaluje.

Palisáda- obruba 3×1m 8ks. Rozměry obruby: x m. Je to flexibilní zahradní plastová trávníková obruba s dlouhou životností. Ta váš záhonek nejen opticky oddělí od trávníku, ale zároveň také zabrání prorůstání trávníku do prostoru záhonku. Jde o jednoduchou pomůcku, která vyřeší problémy s neposlušnou. Ke krásné a upravené zahradě, kde všechno má svoje místo a svůj řá neodmyslitelně patří i různé typy zahradních obrubníků, palisád nebo ozdobných plůtků, které plní různé funkce.


Jsme česká mladá a dynamicky se rozvíjející firma, která se specializuje na dovoz a prodej zahradních dekorací, okrasných kamenů, valounů a drtí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.