čtvrtek 12. března 2020

Spojky na vodu

Kompletní sortiment svěrných spojek na vodu a plyn. Litina, plast, mosaz a další. Opravky a rychlospojky, rozdělovače vody, konektory na kohoutek, GEKA spojky , regulační ventily, perlátory a další. Spojky na vodovodné potrubie. V ponuke nájdete polypropylénové spojky ktoré sa používajú na spájanie vodovodných potrubí.


Spojky na vodu

Sú vyrobené zo zdravotne neškodného materiálu. Ich konštrukcia umožňuje veľmi rýchlu a jednoduchú montáž a demontáž takýchto potrubí. Polyethylenové trubky na rozvod vody nabízíme především pro domovní přípojky, a to pro menší hlavní řády, sací potrubí i kapkové závlahy. K potrubí nabízíme i širokou škálu spojek – plastové šroubovací spojky , redukované spojky , spojky s vnitřním i vnějším závitem. Sada spojek pro sud na dešťovou vodu.


Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání. Pohodlný způsob jak dostat vodu na balkon nebo terasu. Pro příslušenství bez vhodné spojky Porovnat Odebrat 7Kč. Otvory na sudu pro příslušenství nejsou vyvrtány.


Zvlášť vhodné pri svojpomocnom budovaní závlahy. Stačí len namontovať dve skrutky, v strede vyvŕtať otvor a odbočka k postrekovaču je pripravená na montáž. Vnútorné hadicové spojky Rozdeľte, predĺžte alebo opravte svoje hadice pomocou tej správnej spojky. Zastavenie vody Po odpojení príslušenstva na polievanie sa tok vody automaticky zastaví. Hadicové spojky a redukcie.


Ovládacie jednotky čerpadiel Zvýhodnené čerpacie sety Domáce vodárne Tlakové nádoby Fltre na vodu Kanál, odpa tvarovky, drenáž Rúry (voda, ÚK, plyn) a fitingy ALCAPLAST Kotly Bojlery, p. Mosazné rychlospojky na vodu dodávány ve verzích s volným průtokem (bez ventilu) a jednostranně uzavíratelné (ventil ve spojce). Použití mosazi nebo chromované mosazi je ideálním řešením pro vodu nebo vodné roztoky detergentů: spojuje dlouhou. Vhodné pro pitnou vodu a stlačený nemastný vzduch.


Spojky na vodu

PE spojky plast Nabízíme polypropylenové svěrné tvarovky , které jsou určeny pro rychlé a bezpečné spojování všech typů polyetylenových trubek. Zaručují dokonale těsné spojení a dlouhou životnost při nízkých pořizovacích nákladech. Zobrazených položiek: 407.


Rúry,fítingy na vodu a vodovodné potrubie. Plastové mechanické tlakové spojky na PE rúry a potrubia. Ich jednoduchá montáž a konštrukcia umožňuje veľmi rýchle spájanie a rozoberanie takýchto. Ak dochádza k automatizovanému spracovaniu, máte právo na prenositeľnosť údajov a nebyť predmetom rozhodnutia založeného výhradne na tomto rozhodovaní. V prípade, že ste nám dali súhlas so spracovaním niektorého z osobných údajov, informujeme vás, že tento súhlas môžete v budúcnosti kedykoľvek odvolať a je povinnosťou dodávateľa tento údaj následne vymazať a. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Filtry na vodu (vodní filtry). C(nebo B75) o stejné dimenzi, jako má hadice. Pokud použijete spojky bajonetové na připojení hadice, m. Ponúkame spojky s vnútorným a vonkajším závitom alebo s tŕňom do hadice.


Hlavica na hadice na polievanie a hadicové spojky k hadici na. Materiál: mosadz Tlaková odolnosť: bar. S pohodlným gumeným krúžkom na rukoväti – pre ľahšiu manipuláciu a lepšie. Kvalitná hadicová spojka z mosadze. Zaregistrujte se a získejte navíc až slevu na spojky na polyethylen.


Tlakové plastové spojky pre rozvod PE potrubia v zemi, ktoré sa používa na pitnú vodu , polievanie záhrady, alebo chutné vychladené pivo. V ponuke sa nachádzaju rôzne druhy potrubia, rôznych druhov materiálov a pre rôzne druhy použitia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.