pondělí 23. března 2020

Solární sprcha 40l

Nábytek Dekorace Textil Svítidla Rekonstrukce Kuchyně Koupelna Obývák Ložnice. Zde se nacházíte: Heureka. Solární sprcha s 40L objemem, nerezovým čelem a bočním připojením studené vody.


Vyhledávání solarni sprcha 40l. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.

Tělo solární sprchy je koncipováno jako zásobník, který pojme až litrů vody. Voda je následně zahřátá. Balení obsahuje sadu k ukotvení. Použitá ocel AISI3Hmotnost -16kg Tyto sprchy jsou vyráběné v Evropě.


Tento alternativní ohřev s sebou nepřináší žádné finanční náklady. Samonosná konstrukce sprchy slouží zároveň jako sběrný zásobník vody a solární kolektor, který působením slunečních paprsků vodu ohřívá. Teplotu vody si určíte.

Zahradní solární sprcha k bazénu je výbornou volbou pro všechny, kterým leží na srdci udržování optimální kvality bazénové vody. Pravidelným používáním venkovní solární sprchy před každým vstupem do domácího bazénu prokážete velkou službu čistotě bazénové vody a zjednodušíte si její úpravu v náročné letní koupací sezóně – podstatným způsobem. BCB Adventure solární sprcha L nakupujte v sekci Kempový nábytek.


Můžeme zde najít otvor pro. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Jelikož je sprcha vyrobena z černého polyneylu, tak se voda ohřívá poměrně rychle.


Velice oblíbené sprchy na Kemping. Druhý kohoutek pouze k oplachu nohou. Pomocí solární sprchy získáte příjemně teplou vodu ekologicky a navíc zcela zdarma. Ukážka solárnych spŕch od Miltecu v dvoch veľkostiach. Vak jednoduše naplníte vodou, necháte ho vystavený slunečnímu záření a poté se můžete komfortně S většímy vaky (např. l ) je manipulace i zavěšení značně obtížnější a vak je již náchylnější na poškození.


Alternativní řešení ohřevu teplé užitkové vody, které využívá energii slunečního záření a šetří tak náklady na ohřev. Zahradní sprcha Marimex UNO je určena pro venkovní použití pro zajištění ohřevu vody zcela zdarma za pomoci sluneční energie. Tělo sprchy zároveň slouží jako solární kolektor.

Pojme až litrů vody. Ohřev vody až na 60°C. Praktická a skladná solární sprcha. Hliníkové tělo s objemem litrů teplé vody. Relaxační sprchová hlavice a separátní kohoutek pro oplach nohou.


Skladem – můžete mít zítra. Na přídavný kohout lze našroubovat konektor pro rychlospojku na zahradní hadici. Vak se jednoduše naplní vodou, nechá se vystavený slunečnímu záření a poté už se dá komfortně osprchovat teplou vodou, což je v polních podmínkách luxusní záležitost. Přenosná solární sprcha z PVC.


Vynikající při kempování a akcích v přírodě, lehká a skladná. Díky své tmavé barvě výborně absorbuje sluneční paprsky, čímž se ohřívá voda, která je uvnitř. V naší nabídce si vyberete základní vak na vodu za pár korun nebo celou sestavu, ze které si vytvoříte kdekoliv umývárnu. Materiálové zpracování z nerez hliníku. Cestovní sprcha je výborným pomocníkem při kempování nebo tam kde nemáte přístup k vodě a elektřině.


Díky černé barvě sprchy (vaku) se Vám ohřeje voda pomocí slunečního záření. Sprchu postačí ponechat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.