čtvrtek 12. prosince 2019

Opravy chlazení

Gastro servis chlazení v Praze. Rychlé opravy gastro lednic, mrazáků, výrobníků ledu, chladíren, chladících vitrín a vybavení provozoven Praha. Montáže chladících a mrazících boxů.


Chladničky a mrazničky pro domácnosti i pro firmy. Servisujeme chladící i mrazíc.

Zpracujeme na základě vašich představ, požadavků a potřeb návrh a projekt v oblasti chladírenské techniky, mrazírenské techniky, klimatizace, vzduchotechniky, gastrozařízení a to vše podle vašich individuálních požadavků a detailního posouzení záměru a potřeb v souladu s normami pro danou oblast. Ceník servisu chlazení a opravy chladniček a ledniček. Cena za opravu se skádá z ceny za náhradní díly, ceny za práci a ceny za dopravu - jízdného. Za jednu zakázku platíte dopravu pouze jednou.


To znamená, že v případě, že potřebný náhradní díl nemáme k dispozici, opakovaný výjezd už je bezplatný. Firma Roman Boreš z České Lípy nabízí prodej, opravy a servis ledniček, chladniček a mrazáků. Dodáme a opravíme i průmyslové lednice a chladicí zařízení v rámci celého okresu Česká Lípa.

Specializujeme se na prodej chlazení značek Liebherr, Vestfrost, NORDline a Juka. Provádíme také opravy všech značek, např. Opravujeme spotřebiče všech značek. Naše provozní doba není pevně daná.


Vždy záleží na tom, jak se dohodneme se zákazníkem. Opravy provádíme v místě bydliště zákazníka. SERVIS A PRODEJ CHLAZENÍ Rozbila se Vám chladnička, mraznička, či třeba vinotéka?


Rychlost a Vaše spokojenost je pro nás prioritou, uděláme proto vše, co je v našich silách, abyste mohli svůj spotřebič zase bez problému využívat. Zajišťujeme prodej, opravy a servis průmyslových i domácích chladicích zařízení. Projekce, prodej, servis chladicí, mrazicí a klimatizační techniky pro průmysl, živnostenské účely a domácnost. Firma Petr Mrňák je zaměřena na činnost - Záruční a pozáruční opravy a servis chladniček, mrazniček, vinoték pro domácí, komerční a profi účely chlazení , schlazování, mrazení a zmrazování. Nabízíme opravy a servis chladniček, mrazniček, praček, myček, bojlerů a ostatních elektrických spotřebičů.


Kapalinové chlazení s nuceným oběhem je nejúčinnějším a nejčastěji používaným způsobem chlazení motorů traktorů a automobilů. Je konstrukčně složitější a náročnější na údržbu a opravy než nucené chlazení vzduchem. Obvyklé základní složení je patrné z obr.

Provozujeme obchod s chladírenskou technologií. Nejčastější poruchy myček nádobí: únik vody, nenapouští, nevypouští, špatně myje, netočí se ramena nechává skvrny na nádobí, nehřeje, nejde spustit. Prodej chlazení : Prodáváme transportní chlazení v různých cenových relacích. Jsme autorizovaným partnerem firmy Carrier.


Používáme kvalitní chladiva a značkové náhradní díly. Vítejte na stránkách servis chlazení. Firma působí na českém a slovenském trhu s chladicí, mrazicí a klimatizační technikou, včetně transportního chlazení. Průmyslové chlazení. Dodáváme zařízení pro chlazení mnoha průmyslových odvětví a výrobních procesů.


Dodavatelsky a servisně zastupujeme značky. Dokážeme opravit chladiče od malých úniků až po kompletní generální opravy všech druhů a typů chladičů osazovaných ne jen do automobilů, motocyklů, traktorů, kombajnů, stavebních a speciálních strojů. Naše firma zajišťuje opravy ledniček, mrazniček, chlazení či autoklimatizací. Libereckého kraje, nejčastěji v Liberci, Jablonci nad Nisou, Turnově, Frýdlantě a přilehlém okolí. Jsme držitelé certifikátu Ministerstva životního prostředí na revize chladících.


Prodej průmyslového chlazení , klimatizací, chladniček, mrazniček, chladicích boxů. Klimatizace realizujeme jak pro firemní objekty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.