pátek 13. prosince 2019

Olej do kompresoru scheppach

But Did You Check eBay? Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Million Shoppers Want to Buy. Bay Gifts to the Rescue. Start Making Money Today.

How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02. Jak wygląda olej w sprężarce po pół godziny pracy od nowości. U malého jednopístového kompresoru s litrovým vzdušníkem by jsme se měli vejít do litru oleje.


U větších modelových řad (dvou a více válcové kompresory, velké vzdušníky - 90l, 250l, 500l) se obsah oleje může pohybovat v řádech pár litrů (l , l ), záleží na typu a výrobci kompresoru. Olej do kompresoru je základem pro bezchybný chod každého vzduchového kompresoru. Pro nejpoužívanější dílenské či servisní pístové kompresory se zpravidla používají vyšší viskozní čísla, nejčastěji VG 10 při nižších teplotách případně vizkozity 6 při vyšších teplotách viskozita 1či 2až 46 kdy tyto koncepčně jednoduché stroje nejsou. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.


Gude - OLEJ KOMPRESOROVÝ 1L.

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Vysoce výkonný bezpopelný kompresorový olej. AL-KO SILVER COMFORT 4E skladom.


Díky velkému vzdušníku o objemu litrů se jedná o výkonného a mnohostranného pomocníka. Pumpa kompresoru je mazána olejem, což prodlužuje životnost celého. Scheppach Olej kompresorový 1L skladom. Má mimořádně nízkou odparnost a skvělou teplotní stálost. Proto jej můžete měnit s velmi štědrými rozestupy.


Chrání i proti korozi. Navíc perfektně odolává tvorbě karbonu. Jaký olej do kompresoru ? Güde (olejový-pístový), ale nevím jaký olej je vhodnější? Olejový kompresor je ideálním pomocníkem.


Košík (kusů) -Kč 0. Doprava zdarma Akce -. Po - Pá 8:- 15:00.

Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Nemůžete vyplnit toto pole. Registrovat se do provizního pr.


Plně syntetický motorový olej 5W4 doporučený pro všechny modely kompresorů značky GÜDE s olejovým mazáním. Obsah balení: litr. Ať už vlastníte jakýkoliv druh rotačního, pístového, nebo například plynového kompresoru , je důležité ho udržovat v optimálním stavu, k čemuž beze sporu patří i občasné promazání olejem. Porovnávali jsme olejové i bezolejové pístové kompresory, a zmínili jsme i šroubové. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kompresor.


Dobrý den,ano lze použít. Speciálně formulovaný pro mazání pístových vzduchových a plynových komp. Je vhodný pro mazání rotačních i pístových vzduchových a plynových kompresorů s vysokým teplotním namáháním. Na našem e-shopu nabízíme různé druhy kvalitních olejů do kompresorů za velice příznivé ceny.


Oleje do kompresorů by neměly chybět v žádné pořádné dílně nebo garáži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.