pondělí 16. prosince 2019

Opravy čerpadel

U čerpadel těchto výrobců a značek provádíme všechny běžné opravy. Specializujeme se na prodej, servis a montáž čerpadel , kvalitní čerpací techniky pro domácnost, zahradu i průmysl. Působíme především v Praze a středních Čechách, ale po předchozí domluvě za vámi rádi dorazíme kamkoliv jinam. Pochlubit se přitom můžeme více než 30letými zkušenostmi v oboru.


Opravy čerpadel - Pavel Brožík. Při nerentabilní opravě rádi poradíme s výběrem nového čerpadla.

Naší prioritou je Vaše. Pro opravy čerpadel jsme vybaveni moderním vybavením, což je spolu s našimi dlouholetými zkušenostmi zárukou toho, že opravy čerpadel jsou prováděny opravdu kvalitně. Náš servis však nabízí nejen opravy čerpadel , ale také montáž čerpadel (elektrické zapojení a následné uvedení do provozu) i pravidelné údržby a možnost zapůjčení náhradního čerpadla.


Hlavní zaměření začínající firmy byly opravy hydraulických válců, hydraulických čerpadel a rozvaděčů a dalších hydraulických prvků, který pokračuje až dodnes. Provedeme profesionální montáž a instalaci vodárny nebo čerpadla s příslušenství do studny, vrtu, nádrže, jímky a septiku. Některé z nich jsou jednodušší a jiné velmi složité a sofistikované. Bohužel je pravdou, že čím složitější zařízení je, tím vyšší je také pořizovací cena nového dílu, když u něho dojde k defektu. Vyvažování - nově provádíme vyvažování - rotorů, hřídelí, oběhových kol, řemenic a atd.


Nabízíme opravy čerpadel a práce externí na zakázku.

Svěřit nám můžete například zubové s vnějším a vnitřním ozubením. Problém nepředstavují ani pístové varianty v axiálním nebo radiálním provedení. Instalace čerpadel , filtračních zařízení a potrubních rozvodů Vždy se budeme snažit najít pro Vás cenově i konstrukčně dostupnou variantu, tak aby plnila svůj účel k Vaší maximální spokojenosti.


Vysokotlaké čerpadla řady CP1-CP1H Čerpadla systému Common-Rail firmy BOSCH se dělí podle označení na CP CP CP až nejmodernější CPpoužité hromadně u koncernových vozu VW. Cena diagnostiky je 5Kč bez DPH (u malých oběhových čerpadel , u ostatních zařízení dle hodinové sazby.) Doba diagnostiky se odvíjí od počtu zakázek, obyčejně cca 5-pracovních dnů. Při odmítnutí opravy se zařízení může vrátit v rozebraném stavu. V případě odsouhlasení ceny za opravu se diagnostika neúčtuje. Prodejna čerpadel , opravy a servis čerpadel a vodáren.


Servis, prodej, opravy čerpadel - SCHLAMM PUMPE, René Hölzl provádí opravy , záruční i pozáruční servis čerpací techniky v regionu Ústí nad Labem. Provádíme opravy a servis čerpadel včetně náhradních dílů. Převíjíme a opravujeme elektromotory všech typů, provádíme výměny ložisek. Dále provádíme opravy převodových skříní, včetně revize. Vstřikovací čerpadla opravujeme za výhodných cenových podmínek.


Krokova 64 Rakovník). Naše firma opravuje většinu čerpadel , které má ve své nabídce. Servis a opravy vstřikovacích čerpadel Motorpal. Doplňkovou činnost prodej LED žárovek. Servis kalových čerpadel sortimentu Sigma Lutín a jejich prodej.


W včetně zajištění převinutí a zkušebního protokolu, opravy převodovek, variátorů, kompresorů, dmychadel, míchadel apod.

Delphi DP20 DP2a DP310) – 4. Kč , opravy s výměnou hydraulické hlavy od 14. Kč přetěsnění a seřízení elektronických čerpadel (Dephi EPIC, Denso V V V V5P) – 5. Servisujeme a opravujeme všechny typy čerpadel na vodu, olej a další kapaliny. Jako jedni z mála poskytujeme záruční i pozáruční servis čerpadel Wilo , stejně tak spolehlivě ale opravíme čerpadlo od jakékoli jiné značky, např.


Pokud nejste z Říčan a máte to k nám daleko, ale chtěli byste si u nás nechat opravit poškozené vstřikovací čerpadlo, rádi vám pomůžeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.