neděle 15. prosince 2019

Olejová pumpa

Olejová pumpa

Pumpa olejová ruční 5L YATO vývody. Skladem u dodavatele Odesíláme obvykle do pracovních dnů. QUATROS Měrka oleje automatic. Rotační olejová pumpa DS 302.


Olejová pumpa

Dvoustupňová vakuová rotační olejová vývěva s čerpací rychlostí 2m. Nastavení vlastních preferencí cookies můžet. Určeno pro přidávání, nebo odsávání oleje ve strojích a zařízeních, nebo v externích nádržích.


Určené pre pridávanie, alebo odsávanie oleja v strojoch a zariadeniach,. Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme. Nechceme, aby zákazník, ktorý nám vkladá dôveru tým, že nakúpi Ručná olejová pumpa , čerpadlo na olej a naftu BHFDP22-v našom obchode, mal pri prípadnej reklamácii nejaké výdavky. Tato pumpa by měla pasovat take na 2T motory Adly.


Přídavná olejová pumpa PIERBURG 7. Díky jednoduché a vysoce spolehlivé konstrukci poskytují tyto dlouhodobě ověřené rotační olejové vakuové vývěvy vynikající vakuové parametry. Túto ručnú pumpu s kapacitou ,5. Najetím myši zvětšíte obrázek.


Plně funkční jednostupňová vakuová pumpa pro vytvoření vakua. Olejová pumpa , 52Kč, 63Kč. Nepoužitá, pouze dobře odskoušená a kompletně otestovaná. Prodám díly na motor 2. Poloosa,hydroštely,rozvodové kola, napínací kladky, kryty.


Senzory motoru, olejová pumpa , termostat, pumpa posilovače, svody (sběrné potrubí) šrouby a další komponenty k motoru. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Názorů) (Složitost instalace) Výrobce: Subaru.


Provádíme opravy olejových čerpadel pro motorizace 2. Ruční odsávací olejová pumpa YATO L - objem (ml) 5- tlak (mpa) - váha (g) 8- délka : 300mm. Ruční pumpa na oleje, naftu, jiné kapaliny a maz. OLEJOVÁ PUMPA ORIGINÁL. Všetky informácie o produkte.


Rozmery 3x 1x 2mm. OEM Motor,zapalování, olejová pumpa , rám, vidlice - chasi, 16-ti palcová kola. Startuje a jezdí - perfektně. US TP, k přihlášení na Vet TP nebo na bílé CCA tisíc Kč. Nebyl zalezený žádný výsledek.


Ruční hydraulická pumpa 10t GEKO Hydraulická pumpa je zdrojem pro hydraulická zařízení jako rozpínáky, stahováky, hydraulické lisy, nůžky, řezačky a jiné zařízení používané nejen k opravám automobilů. Ovládání je ruční pomocí kličky, která otáčením pohání rotační čerpadlo. Po skončení činnosti je možné potrubí čerpadla rozložit na tři části a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.