čtvrtek 22. srpna 2019

Little live pets ptáček

The next video is starting stop. Ježek pobíhá a šmejdí, když se jeho čumáček dotkne překážky, hned. Stiskni mi tlapku, otevřu oči! Pohlaď mě po hlavě, zahýbu hlavou nebo budu otevírat a zavírat oči.


Dívej se, jak piju mlíčko! Vaši noví domácí mazlíčci. Little Live Pets jsou zvířátka jako živá. Líbí se vám motýlci - položte si motýla na dlaň a dívejte se, jak zatřepetá křídly a ožije.


Reaguje na doteky, vydává autentické ptačí zvuky a po stisku bříška dokáže opakovat celé věty. Zacvrliká nových ptačích písniček a když se spolu potkají dva ptáčci, tak vesele cvrlikají spolu - jeden začne a druhý se hned přidá. Ptáček jako živý s kouzelným klíčkem na krku. Vtáčik ako živý s kúzelným kľúčikom na krku.


Keď vložíš kúzelný kľúčik do zámočka v hrudi, nahrá tajnú. Jestli-že mu pohladíte bříško, nahraje tvou větu a zopakuje jí. Když ho pohladíte, bude cvrlikat.


Ptáčci jsou v nejrůznějších barvách a určitě zabaví na dlouhý čas. Ojedinělé interaktivní zvířátko v ptačí podobě. Pokud děti ptáčka pohladí, začne cvrlikat. Cvrliká dle intenzity hlazení.


Little live pets ptáček

Po vložení klíčku do zámku v jeho hrudníku, umí nahrát slova a zopakovat jen tomu, kdo použije klíček. Při setkání takovýchto dvou. Hračka funguje na × AAA baterie a velmi jednoduše se ovládá. Mazlíček jako živýInteraktivní hračka - ptáčekZe VI.


COBI LITTLE LIVE PETS Moje vysněné štěňátko (Interaktivní hračky) Hodnocení produktu: 1. Free delivery and returns on eligible orders of £or more. Záleží nám na tom, aby se vám u nás. Sent from and sold by Amazon.


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Skladem - U Vás již zítra 4Kč-. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Dva ptáčci cvrlikají spolu, jeden začne a druhý se přidá. Do klece se vejdou ptáčci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.