pondělí 12. srpna 2019

Litinové vany

Litinové vany

Důvo proč dokážou konkurovat například moderním akrylátovým vanám se skrývá v jejich hlavních přednostech. Takový vany spolehlivě udržují teplo, jsou odolné (neztrácí svůj lesk a barvu) a velmi pevné. Moderní litinová vana zahraniční produkci se vyrábí převážně jemnější formy, jsou vybavené. Litinová vana je solidní a trvalá Aut.


Renovace se provádí vložením plastové vložky do poškozené litinové nebo plechové vany. S takto prováděnou renovací máme více jak patnáctiletou zkušenost. Instalaci je možno provézt do dnů od nutného zaměření vany a podepsání závazné objednávky.


Montáž je provedena bez bourání a nepořádku. Použít vanu je možné po hodinách. Při výběru vany je nejdůležitější, aby byla prostorná, správně tvarovaná a vyrobená z materiálu, který dlouho vydrží. Zároveň je podstatné, aby se vám do koupelny vešla a hodila.


Litinové vany

Nabízíme vám vany akrylátové, smaltované a litinové různých velikostí a tvarů – Keramag a Kaldewei. Kupte si jednu z nich a. Prodám litinová otopná tělesa. V nabídce jsou tato tělesa. Používaná, nyní budou demontována z důvodu rekonstrukce.


Vnitřek vany se většinou renovuje do bílého odstínu, vnějšek vany od hrany límce dolů v libovolném odstínu dle vzorníku RAL a potřeb klienta. Vanové nožky se upravují zvlášť. Cena 5Kč za jedno těleso.


Litinové vany

Během roku jich zkoupil asi 1 že je bude renovovat. Nová vana zcela bez bourání či poškození obkladu Vyvložkování Vaší vany běžně trvá - hodin a probíhá zcela bez bourání či poškození stávajícího obkladu. Zadání Dobrý den, prosila bych informaci, jakým způsobem a jakým materiálem renovujete litinové vany. Máme starší litinovou vanu, která je mírně poškozena a chtěli bychom ji ještě použít do nové koupelny. Vanu jsme vybourali a je teď vlastně mobilní.


Zaujmula mě nabídka, že se vana nemusí vyvložkovat, ale vlastně znovu vysmaltovat. Každý věděl, co je vana, ale mnoho lidí se v té době ještě nikdy ve vaně nekoupala. Lidé ale vany přijaly, protože byly hygienické s hladkými pro čištění povrchy, které zabraňovaly šíření nákazy. Smaltované litinové nádobí Vyrábíme pro vás dokonalé smaltované litinové nádobí, prověřené jak historickými zkušenostmi, tak soudobýmí šéfkuchaři a spokojenými zákazníky.


V řadě koupelen se vyskytují i vany litinové , když hitem dneška je volně stojící retro vana na nožičkách. Zamilované páry jistě ocení i vany pro dva, jež jim umožní trávit chvíle odpočinku společně. Jsou zašlé, ale smal je nepoškozen.


Dostupnost do týdnů DOPRAVA ZDA. Retro a Vintage volně stojící vany - litinové , měděné, akrylátové, Natural stone, dřevěné, mosazné a další. Termín pokud možno co nejdříve. Uživatel minarikovavera 25.


Na šroťácích, tedy ve výkupnách kovů, se vyhozené plechové nebo litinové vany vyskytují velmi často. Vypadají smutně a přemýšlejí, jestli se dostanou do vanového pekla či ráje. Vzpomínají na všechnu tu pěnu, nahaté lidi, bublinky, horkou vodu, řvoucí děti, vánoční kapry před popravou a romantické večery při svíčkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.