úterý 6. srpna 2019

Koupelny rako

Obklady nejen do koupelny. Různé formáty, barevné odstíny, povrchy, mozaiky i dekorace. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat p�. Kompletní nabídka keramických obkladů pro koupelny , kuchyně, podlahy, bazény a venkovní použití. Pro správnou funkci webových stránek musíte mít povolený JavaScript. Efektní soulad vytváří obě varianty, béžovo - bordó i šedo - modrá. Základní obkládačky ladí s pruhovanou, punt�.


Koupelny RAKO jsou u našich zákazníků dlouhodobě oblíbené, a to nejen díky českému původu, ale zejména díky vysoké kvalitě, dlouhé životnosti a modernímu pojetí obkladů i dlažeb. V nabídce dlažeb a obkládaček RAKO najdete kusy různých stylů, od vysoce moderních šedých tónů s minimem ozdob, až po výrazné barvy nebo extravagantní vzory. Jediný výrobce keramických obkladů a dlažeb v ČR a SR. Tradici české značky RAKO zachovává a rozvíjí více než 1let. Stiskem tlačítka „Odeslat“ souhlasím s tím, že vyplněná e-mailová adresa bude zpracována k marketingovým účelům, včetně zasílání novinek.


Vhodné pouze do interiéru. S malými rozdíly v odstínu barev, struktury povrchu a kre. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu.


Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Dodáváme koupelny kompletně včetně 3D návrhu a realizace na klíč, rádi vám pomůžeme také s jednotlivými částmi koupelnového vybavení. Základem designu koupelny jsou jednoznačně obklady a dlažba , kvalitní vodovodní baterie , sprchy nebo sprchové sety a sanitární keramika od renomovaných výrobců. Společnost LASSELSBERGER, s. R a zároveň se řadí k největším evropským výrobcům obkladových materiálů. Jsme specialisté na koupelny ! Najdete u nás vše, co potřebujete pro vaši novou nebo rekonstruovanou koupelnu.


Nejenže pro vás máme nepřebernou nabídku obkladů a dlažeb, sanitární keramiky, vodovodních baterií, van, sprchových koutů, koupelnových doplňků a dalšího koupelnového sortimentu, ale nabízíme také koupelnový nábytek na míru, který si v našem plánovači. V DOMEO KOUPELNY Vám rádi pomůžeme vybrat obklady, dlažbu, vodovodní baterie, koupelnový nábytek, doplňky. Pomůžeme s výběrem vhodné vany. Víme, že sanitární keramika jsou záchody, umyvadla, umývátka, bidety, ale i pisoáry.


Rádi Vám zpracujeme grafické návrhy, vizualizace koupelny. Naší doménou jsou i realizace. Koupelny JaS - velkoobchod a maloobchod s keramickými obklady a dlažbou.


Koupelny rako

Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek. V plánování nové koupelny (nejvhodnějšího rozmístění vany, sprchového koutu, koupelnového nábytku) nebo kuchyně tak, abyste docílili funkčního řešení, vám pomohou naše plánovače. Vyberte si produkty z našeho sortimentu, kreslete, rozmísťujte po prostoru, buďte sami svými architekty. Vytvořte originální návrh řešení koupelny či kuchyně přesně pro vás. Na podlahu koupelny v druhém nadzemním podlaží jsme zvolili dlažbu RAKO.


Plný katalog RAKO , PARADYZ, OPOCZNO a katalogy mnoha dalších výrobců naleznete v sekci Sortiment. Eshop s širokou nabídkou obkladů a dlažeb za zvýdodněné ceny. E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným poradenstvom.


Koupelny rako

Elektricky radiator interierove dvere masonite. Sanswiss PUR Pevná stěna samostatná s L-kováním - chrom, sklo: čiré.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.