pátek 2. srpna 2019

Koupelny online návrh

Stačí zadat tvar a rozměry koupelny , vybrat prvky – vanu, umyvadlo, sprchový kout atd. D návrh vaší nové koupelny. Rozmysleli jste si uspořádání prostoru nové koupelny ? Nevadí, bez problémů si v konfigurátoru upravíte původní návrh na nové řešení.


Hrajte si a navrhujte.

Zjistíte také, kolik vaše sestava stojí, a program vám připraví i seznam všech potřebných výrobků. Hotový plánek si uložte přímo na server IKEA. Návrhy koupelen, grafické návrhy koupelen. Nabízíme návrh koupelny online.


Při realizaci je návrh zdarma. Profesionální přístup. Pak zvažte použití profesionálního přístupu. Zapomeňte na náčrtek ručně a buďte krok s časem!

V současné době můžete dělat vše online , dokonce i plánování koupelny. Je to rychlé a snadné a výsledek vypadá opravdu profesionálně. V tomto rozhodování Vám může skvěle posloužit náš nový návrh koupelen online , v kterém si rychle, jednoduše a zdarma vyberete přesně ten typ, který splní Vaše představy. Také můžete použít šikovnou funkci k nacenění takto zařízené koupelny. Najděte si praktickou a pohodlnou koupelnu podle svých představ a potřeb.


Každý další návrh koupelny je zpoplatněn částkou 70- Kč. Tyto poplatky jsou nevratné. Z finálně odsouhlasené vizualizace Vám dále nabízíme zpracování 3D verze ve fotokvalitě – fototuning. Na vybraných pobočkách máte také možnost prohlédnout si návrhy v 3D brýlích. Poplatek za fototuning je 25- Kč včetně.


Návrh koupelny Vám rádi zhotovíme na požádání v 3D grafickém programu. Návrh realizujeme z Vámi zvolených obkladů a dlažby a Vy získáte maximálně věrnou představu o podobě Vaši nové koupelny. Fotogalerie koupelen – inspirujte se naší prací. Hledáte inspiraci do své koupelny ? Koupelny moderní, designové, luxusní, ale i retro koupelny.


Ve starším rodinném domě vznikla po částečném vybourání původních příček prostorná koupelna se dvěma umyvadly a závěsným klozetem. Jaký obklad do koupelny ?

Keramický obklad a dlažba je ze série Random od firmy Rako. Použitím velkoformátové dlažby a mozaiky v imitaci kamene jsme docílili přírodního a. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů.


Ať se jedná o návrh koupelny nové nebo o rekonstrukci staré, nalezneme. Právě proto existují koupelnová studia, která vám vytvoří 3d návrh koupelny. Tato studia jsou vybavena moderními drahými softwary, které dokáží vytvořit. Kromě zobrazení 3D modelu můžete hotový návrh uložit v podobě. S online aplikací Autodesk Homestyler můžete navrhovat interiéry přímo.


Program na návrh koupelny už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Obklady do koupelny s důrazem na kvalitu a design. Dobrý den, máte někdo tip na nějaký šikovný program na návrh koupelny , ve 3D?


Předem děkuji za každý tip Nebo prostě jen zajít do koupelnov. Zhotovíme Vám návrh koupelny online na míru Vašim požadavkům. Nov Nejdříve zadejte velikost koupelny , zvolte odstín obkladu a dlažby, umístěte.


Plánovače IKEA zdarma online.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.