čtvrtek 18. července 2019

Sušák na žebřík

VYUŽIJTE DOPRAVU ZDARMA! Skladem, ihned k odběru ks. Sušáky na koupelnový radiátor ( žebřík ). Hodí se do každé koupelny a Vaše prádlo, ručníky či utěrky s ním velmi rychle oschnou.


Elektrický sušák na prádlo Eco Představujeme elektrický žebřík na ručníky Eco Class Heaters!

Byl navržen tak, že samostatně stojí, a díky tomuto praktickému designu se dá jednoduše postavit do koupelny, ložnice nebo i na jiné vhodné místo. Díky němu budou ručníky suché a nahřáté, což se vždy hodí, dá se používat také jako elektrický sušák na prádlo. Stop mokrým ručníkům!


Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky.


Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI.

Sušák na prádlo - sušák 6m, 55x32x39cm, sklopný na top. Vybírejte dle potřeb a náročnosti na prostor a také počtu čle. EBŘÍK sušák 2m na radiátor ŽEBŘÍK. Kč MH-Domácí potřeby. Sušák Tak jak snadno vznikla šatna, vyrobíte i sušák na věšení prádla.


Venkovský styl Když je místa dost, snadno půlku štaflí nebo větší žebřík opřete o zeď a máte spoustu místa na dekorace. Foto: Pinterest, designetdecorationdinterieur. Závěsný sušák na koupelnový radiátor vám výborně poslouží při sušení ručníků či prádla, a přitom nezabrání cirkulaci tepla v koupelně. Sušák má dvě příčky, šířka je nastavitelná v rozmezí – cm. Sušák ručníků na otopná tělesa - ocel s kvalitním a voděodolným lakem.


Lze upevnit pro věšení zprava i zleva. Sklopitelný a stavitelný podle. AV PLUS 1SB Axiální ventilátor stropní standard bílá. Tento chytrý sušák je konstruován tak, aby nesnižoval tepelný výkon Vašeho radiátoru (v případě uchycení na radiátor, nebo koupelnový žebřík ). Tento typ je určen na rovný i obloukový koupelnový žebřík. Je vhodný i do těch nejmenších koupelen, protože jde sklopit tak, aby zabral jen minimum místa.


Po vysušení prádla, ručníku či utěrky je možné.

V případě přepravní společností GLS je sice dobírka možná, ale pro vaši bezpečnost doporučujeme využívat platby bankovním převodem, nebo kartou přímo na e-shopu. Elektrický topný žebřík neslouží jen jako koupelnový radiátor, je vhodný jako praktický sušák ručníků. Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník. Pořiďte si věšák na ručníky nebo věšák s háčky, abyste měli osušku vždy po ruce (a ne na zemi) a abyste si čas jen pro sebe mohli vždycky plně užít až do konce.


Součástí balení jsou dva nerezové háčky na zavěšení drobností. Masivní dřevěná část je ošetřena matným bezbarvý. Pokud na něm stojíte, máte na práci vždy k dispozici pouze jednu ruku a tou toho bohužel moc neuděláte.


Takže Vás pak čekají opakované sestupy a výstupy pro každou potřebnou maličkost. Tato nevýhoda se dá částečně. Otopný žebřík Vám výborně poslouží nejenom jako koupelnový radiátor, ale především také jako praktický sušák ručníků. Aby byl komfot užívání topného. Instalujeme-li ho pouze jako sušák , který nám ručníky příjemně prohřeje,.


Kvalitní sklopné sušáky na prádlo pro instalaci na radiátory a koupelnové žebříky přímo od výrobce. Polohovatelný sušák na topné žebříky pro úsporu energie. Praktický sušák ručníků na koupelnové radiátory, bílá barva.


Dvojitý sušák ručníků na koupelnové radiátory v bílé barvě o délce cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.