čtvrtek 11. července 2019

Ponorné čerpadlo na vodu

Zvoľte si požadovaný výtlak ponorného čerpadla na vodu : Všimnite si prosím súvisiace produkty k ponorným čerpadlám. KraftDele je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů. Samonasávacie čerpadlá umožňujú čerpanie vody z menších hĺbok (do 8m), prípadn. Spoločnosť GARDENA ponúka výkonné záhradné tlakové čerpadlá nielen za zalievanie záhrady. Pri ešte silnejšie znečistenej vode poslúži k ochrane pred upchatím vstavaný a dole stiahnuteľný predfilter z ušľachtilej ocele.


Ideální pro čerpání vody ze. Mohou pracovat při max. Odnímatelný přívodní elektrický kabel s konektorem umožňuje snadnou výměnu v případě potřeby. Konstrukce umožňuje čerpat pitnou vodu.


Pro solární fotovoltaické systémy. Pokud ho umístíte nad dno, aby nedošlo k přisávání na dně usazených nečistot, tak se nemusíte obávat jeho poškození. Pokud zaléváte, tak většinou neprší a voda je v sudu. Podle aktuální potřeby můžete plovákový spínač ovládat buď manuálně, nebo. Kompaktní konstrukce, plošné sáí do mm, univerzální přípojky.


Vhodné pro přečerpávání a odčerpávání nádrží, bazénů nebo zaplavených prostor. Poháněno bývá obvykle jiným strojem– zpravidla nějakým motorem. V praxi se však běžně vyskytují i malá čerpadla (pumpy) na pohon lidskou silou.


Vhodné do vrtov od priemeru 120mm na hadicové polievanie malých záhra ako zdroj vody pre chaty a pod. Hledáte ponorné tlakové čerpadlo pro realizaci domácí vodárny? Nebo potřebujete čerpadlo do studny pro zavlažování zahrady? Správný výběr čerpadla vám zajistí dodávku vody po mnoho let. Proto v naší nabídce najdete jen čerpadla, která splňují ty nejvyšší nároky na kvalitu.


Univerzální ponorné čerpadlo na čistou až mírně znečistěnou vodu s příměsí neabrazivních částic do velikosti mm. Vhodné k čerpání vody z bazénů, jezírek a dalších prostor s kratší dobou provozu. Ovládání pomocí plovákového spínače.


Proto v nabídce najdete mimo jiné oblíbené automatické vodárny, které jsou díky integrovanému průtokovému spínači a automatickému hlídání hladiny ideální pro čerpání vody ze sudu, nádrže na vodu , nebo. Mini ponorné čerpadlo , pumpa SATRA S-12DP38Určeno na přečerpávání motorové nafty, oleje a vody. Ponorná zahradní čerpadla na vodu. Mobilná sprcha s kanistrom 7€ Dodacia lehota. Ak potrebujete dostať vodu z jedného miesta na druhé a nemáte práve najvrúcnejší vzťah s vedrami, nezaobídete sa bez čerpadla.


Dalším údajem, který musíme znát, je to, odkud chceme vodu čerpat. Zda se jedná o vodu říční či rybniční, vrt nebo studnu, jak hluboko je voda a jak je zdroj vody vzdálen. Povrchová čerpadla umí čerpat vodu pouze z hloubky 8m. Z větších hloubek musíme použít čerpadlo ponorné.


Z technického hlediska tedy zdroj vody. Konštrukcia umožňuje čerpať pitnú vodu. Snadné napojení na V DC. Vlastní držák umožňuje namontovat. Vhodné na čerpanie zo studní, ako súčasť domácej vodárničky.


Ponorné čerpadlo na vodu

Uložiť na porovnanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.