středa 17. července 2019

Koupelnový radiátor elektrický

Koupelnový radiátor plní nejenom funkci radiátoru v koupelně,ale zároveň i praktického sušáku na ručníky a osušky. Radiátory nabízíme buď rovné, nebo zaoblené. Naše topné žebříky můžete také používat buď jako teplovodní nebo v kombinaci s elektrickou patronou jako čistě elektrické koupelnové topení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u. Elektrický koupelnový radiátor – sušák BK.


E vybaveným omezovačem teploty, který zamezuje přehřátí radiátoru. V tomto provedení je elektrický trubkový radiátor bez možnosti regulace výkonu. E je nabízen s rovným přívodním kabelem pro připojení k elektrické.


Detail Do obchodu-. Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Elegantní koupelnový žebřík Zen Bath zn. Digitální termostat TZ pro koupelnový radiátor. Poradíme vám, jak vybrat koupelnový radiátor.


E je dodáván osazený elektrickým topným tělesem EL. Unikátní tipy a rady. Výkon menšího radiátoru je 60 většího 7W. Zákazník si může vybrat mezi třemi povrchovými úpravami: lesklá bílá, lesklá černá, zrcadlová.


Díky konstrukci z plochých trubek je vynikající volbou pro moderní interiéry. KOUPELNOVÝ ELEKTRICKÝ RADIÁTOR BK. Je nejpoužívanějším typem z. Zákazník si mlže vybrat mezi třemi povrchovými úpravami: lesklá bílá, lesklá černá a zrcadlová.


Koupelnový radiátor elektrický

Větší formát umožňuje instalaci dvou výsuvných ramen na ručníky, menší jednoho, každé o maximální. Plní nejenom funkci radiátoru v koupelně, ale zároveň i praktického sušáku na ručníky a osušky. Všude tam, kde není možné napojit koupelnový radiátor na ústřední topení, je ideální použít kompletní sadu topného žebříku a elektrické topné tyče. Praktický, ale zároveň s moderním a elegantním designem vyjádřeným jednoduchými a přímými liniemi. Tento vizuálně jednoduchý, ale zároveň nápaditý vzhled se perfektně hodí do moderní koupelny.


D a vodorovnými rovnými trubkami s připojením na napětí 230V. BK je nejpoužívanějším typem mezi koupelnovými radiátory. K elektrickému radiátoru.


Koupelnový radiátor elektrický

Díky více než 1povrchových barev a úprav dokáže i tento radiátor oživit prakticky každou místnost. Tento zcela nový radiátor se vyznačuje jednoduchým a vzdušným designem, který lze použít vhodně jak do obytných místností, tak i do koupelen. Kromě moderního designu má i vynikající topné parametry. Kromě uvedených odstínů dodáváme radiátory lakované do barev ze vzorníku RAL nebo dle individuálního výběru. ER 6x 7mm koupelnový radiátor s regulátorem teploty, oblý El.


Možná instalace na stěnu nebo na nožičkách. ER se zapojuje do zásuvky. Je vybaven elektronickým regulátorem prostorové teploty se síťovým spínačem a síťovou vidlicí Unischuko 230V~.


Délka připojovacího kabelu je m. Topení, radiátory pro elektrické vytápění, ústřední topení a kombinovaný provoz. Trubkové radiátory do koupelny, deskové radiátory do domu a bytu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.