středa 17. července 2019

Koupelnové zástěny

Koupelnové zástěny

Sprchové a vanové zástěny za ceny, které jinde nenajdete! V naší nabídce naleznete sprchové kouty čtyřúhelníkové, čtvrtkruhové, asymetrické, atypické, půlkruhové, do niky nebo volně stojící příčky. Stejně tak i závěsy a kompletní příslušenství pro zástěny. Nejprodávanější zboží držíme skladem.


Kompromis mezi sprchou a vanou představuje bezesporu vana, jež je vybavená praktickou zástěnou. Taková vana dovoluje nejen klidnou relaxaci, ale i sprchování bez toho, aby následně koupelna vypadala jako po ataku tsunami. Vanové a koupelnové zástěny. Více než 1různých variant, ze kterých si určitě vyberete.


Výrobci vanových zástěn sledují trh a flexibilně uspokojují poptávku – ať už máte vanu rohovou, nebo vanu atypického tvaru, ať už sháníte tu nejlevnější skládací zástěnu z plastu, nebo naopak designový kousek z čirého bezpečnostního skla, s leštěnými úchyty a pneumatickým zdvihovým systémem pro sklopení zástěny ke stěně nad baterii, rozhodně máte z. Vykouzlit moderní a praktickou koupelnu není nijak těžké. Důležité je, abyste si vybrali takové koupelnové vybavení, které bude splňovat vaše podmínky. Podstatná není pouze jejich praktická, ale také estetická stránka.


Jedině tak se v koupelně dokážete maximálně uvolnit a úspěšně. Skleněné zástěny Hlavním programem naší společnosti je návrh, výroba a instalace bezrámových skleněných zástěn, dveří, stěn, sprchových koutů na míru při použití značkových italským pantů výrobce Colcom a Bartosini. Vyberte si design, rozměr i materiál přesně podle vašich představ. Paravánem jednoduše rozdělíte nebo nápaditě doplníte jakýkoli prostor. Skvěle ho využijete do bytu, kanceláře, kavárny, restaurace nebo masérny.


Obklady do koupelny a koupelnové dlažba jsou stále hlavními dominantami, které určují vzhled vaší koupelny. Z rozsáhlé nabídky si určitě vyberete! Vanu s vanovou zástěnou nebo dveřmi ocení nejen dospělí, ale především děti, které milují cákání. Díky tomu můžete vytvořit sprchový kout s velkorysým prostorem.


Nakupujte od specialisty na koupelny. Hledáte inspiraci do své koupelny? Fotogalerie návrhů nabízí průřez tvorbou našich designérů, které navrhování koupelen prostě baví. Za sebou mají více než 4návrhů.


RAVAK nabízí ucelená řešení pro moderní koupelny. Vybírejte vany, umyvadla a koupelnové doplňky z designových konceptů předních návrhářů, inspirujte se. Díky vanové zástěně se můžete ve vaně v klidu vysprchovat, aniž by v koupelně zůstala potopa.


Koupelnové zástěny

Doporučujeme především vanové zástěny Aquaform, který dodává moderní koupelnové zástěny , které se těší rostoucí popularitě spotřebitelů po celém světě. Kromě nich máme také dvoudílné vanové zástěny s různými rozměry, které umožňují jejich přizpůsobení téměř každé vaně. Vážení zákazníci, omlouváme se, ale vzhledem k aktuální situaci je doba doručení zásilek 3-pracovních dní.


Věříme, že i přes delší dobu doručení nám zachováte přízeň a budete s nákupem spokojeni. Naše výrobky jsou originální a cenově velmi dostupné, u nás si vybere opravdu každý. AQUALINE - koupelny za ceny, které potěší. Po kliknutí na níže uvedené odkazy se zobrazí nabídka produktů na našem e-shopu. SENESI - koupelny, kuchyně, obklady a dlažby, sanita Fox je série v šesti odstínech teplých a studených barev s výbornými technickými vlastnostmi a širokou škálou formátů, které doplňují barevné dekory.


SanSwiss – výrobce kvalitních sprchových koutů a sprchových vaniček, které v sobě kombinují skvělý design, maximální komfort a bezpečnost. Seznamte se s naší nabídkou. Líbí se Vám tento styl nebo použité mate.


Nabízíme veškeré stavební materiály pro profesionály i kutily. Kvalitně a levně koupíte vše potřebné pro vaši novostavbu či rekonstrukci. Navíc máme velký výběr zahradního sortimentu, nářadí, čističů pro domácnost, podlah, dveří, oken, u nás si příjdou na své opravdu všichni.


Koupelnové zástěny

NEVÁHEJTE NAVŠTÍVIT NAŠE KOUPELNOVÉ STUDIO A STAŇTE SE NAŠIM VÁŽENÝM ZÁKAZNÍKEM. Nyní je to již více než dvacet let, co se věnujeme koupelnovému vybavení a interiérům. Máme své zkušenosti, protože dvacet let je dlouhá doba.


Ke každé zakázce přistupujeme, jako bychom ji řešili sami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.