čtvrtek 13. června 2019

Wc skříňka

Wc skříňka

Velmi jednoduchá manipulace. Vrchní úložný prostor na toaletní potřeby a velký úložný prostor na úklidové prostředky. Víko a vyjímatelný úložný prostor jsou z kovu, ostatní části skříňky jsou vyrobené z lamina. Přináší jednoduché řešení, jak využít prostor nad WC , což oceníte zejména pokud máte malou koupelnu.


Stĺpová WC zostava KOŁO NOVA PRO - biela. Sloupová WC sestava Kolo Nova v bílém provedení. Detail produktu Do obchodu. Lakované boky i čelní plochy.


Panty dvířek mohou být umístěny na levé či pravé straně, jednoduše si tak změníte směr otevírání dvířek. Skříňka do koupelny bíle lakovaná. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Wc skříňka

The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. V současné době se můžete těšit z moderního designu a skvělého úložného prostoru. Koupelnové skříňky koupit o objednat u OBI. Zrcadlo je velmi často doplněno o LED osvětlení.


WC moduly Moduly pro WC Ovládací tlačítka Spotřebiče Pečící trouby Varné desky Myčky nádobí Odsavače par Lednice Mrazáky Mikrovlnné trouby Vinotéky Pračky Sušičky prádla Ohřívací zásuvky Osoušeče rukou Ohřev vody a topení Oh�. Závěsná koupelnová skříňka s keramickým umyvadlem v dekoru třešeň o rozměru 40x21x6cm. Dvířka mají levé i prvé otevírání. LUNA, skříňka vysoká nad WC či pračku LU0 bílá.


Vzdálenost spodní police od země: 9mm Vzdálenost spodní vzpěry od země: 1mm Dodání v demontu. Baterii a odpad je třeba si dokoupit. Výhodou pak je, že si můžete vybrat baterie přesně dle svých představ. Při nákupu nezapomeňte, že nejdříve je třeba pořídit skříňku s umyvadlem a až pak odpad.


Moderní závěsná skříňka TEYO 1D je vyrobena z laminované dřevotřísky v barevném provedení:. WC souprava závěsná na zeď - souprava obsahuje wc štětku a kalíšek, držák na zeď, součástí dodávky jsou šroubky a hmoždínky. WC štětka, Držák ručník.


Prodloužená záruka na většinu produktů. Nepřehlédněte nový typ skříňky na WC – je vestavná, má hloubku 16cm a vejde se do přizdívky na splachování GEBERIT. Kvvalitní koupelnový nábytek z lamina za nízké ceny.


SENI, skříňka nad WC , bílá. Doba dodání (od obdržení platby): 2-dny. Kolo Traffic skříňka pod umyvadlo 120cm, se zásuvkami, závěsná, jasan bělený. Skříně a skříňky pro vaše poklady. Od běžných věcí až po velké sbírky předmětů, které pro vás mají význam.


Wc skříňka

RAVAK nabízí ucelená řešení pro moderní koupelny. Vybírejte vany, umyvadla a koupelnové doplňky z designových konceptů předních návrhářů, inspirujte se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.