pondělí 17. června 2019

Ponorne cerpadlo do sudu

CS 2je určeno pro čerpání vody do teploty 35°C, ze sběrných nádob zejména sudů. Háková vývodní trubka slouží pro zavěšení čerpadla na okraj nádoby. Tato trubka je zakončena uzavíracím ventilem a čepem pro připojení rychlospojky hadice.


Ventil slouží k uzavření hadice, aby nedošlo k odčerpání vody z nádoby samospádem. Propojitelnost se zavlažovačem AquaZoom.

Konstrukce těla z nerez oceli. Odvodňovacie čerpadlá môžete zakúpiť priamo na eshope. Sud na dešťovou vodu na zahradě používá většina zahrádkářů.


Byla by škoda, když už náhodou občas zaprší, pouštět vodu do kan. Hasiči v Malšicích hnali vodu do vzdálenosti kilometru - Duration: 2:45. SkupinaCEZ 16views.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat.

Ponorne cerpadlo do sudu. Elektrické čerpadlo na dešťovou vodu s plovákovým spínačem, který zajišťuje automatic. Technická specifikace. Tento výrobek není v nabídce e-shopu. Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok.


Vícestupňová odstředivá čerpadla řady SDm jsou určena do vrtaných studní od průměru 90mm. Jsou vybavena plovoucím oběžným kolem, což zvyšuje jejich odolnost vůči případnému obsahu písku ve vodě. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Sú vhodné na čerpanie vody z kopaných , skružových studní , nádrží , bazenov, vodojemov , na zavlažovanie , prečerpávanie nádrží aj ako súčasť vodárne na zásobovanie chát , rodinných domov poľnohospodárskych či priemyselných objektov.


Praktické a oblíbené čerpadlo určené pro čerpání dešťové a užitkové vody ze sudů či jiných nádob. S tímto čerpadlem již nebudete muset při zalévání zvedat a nabírat těžké konve, jednoduše a pohodlně je napustíte - klasickou 10l konev za vteřin. V katalogu nemáme podrobnější informace o cerpadlo do sudu. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Dvojitá mechanická ucpávka oddělena olejovou komorou. Odnímatelný síťový kabel.

V provedení s plovákovým spínačem, odnímatelný plovákový spínač. Využití při rozvodu vody, odvodňování, zvyšování tlaku. Pokud použijete čerpadlo do studny, kde hladina bude třeba metrů pod terénem, nahoře už bude mít čerpadlo velmi malý tlak. Takže: Použití sudového čerpadla ve studni není. Jsou určena pro čerpání čisté nebo mírně znečištěné vody.


Pro odvodňování nebo přečerpávání z nádrže, sudu nebo bazénu lze využít malá univerzální čerpadla s nízkou dopravní výškou. LUX čerpadlo do sudu platné do : 26. Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout.


May ČERPADLO DO SUDU v prodejnách OBI , platnost: 2. Ideální by bylo, vodu dostat nahoru do sudu nějakým čerpadlem,. V OBI jsem videl vrtackove cerpadlo na kliku. Mar Snadno s ním načerpáte vodu ze studní i sudů s dešťovou vodou.


Neohodnoceno Značka: XTline. W umožňuje bezpečné zavěšení čerpadla za okraj sudu , či nádrže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.