pondělí 10. června 2019

Kulový ventil 3 4

PPR kulový kohout - páka. Vyrobený z kvalitní hliníkové slitiny. Tak tam na ten kulový ventil s vnitřním závitem dej přechodku na hadici. Variolux Objímka s oboustranným vnitřním závit. Zpětný ventil ,(2) Zpětný ventil Zpětný ventil slouží k udržení sloupce vody u zahradních čerpadel a domácích vodáren při sání z. Skladem Síto k čerpadlu Septik Praktik.


Dostupnost: V externím skladu - expedice - hodin. Giacomini R258D kulový kohout voda - páka pájecí. Kompletní specifikace;. Zahradní kulový ventil , modrá páka. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Instalační design s Američanem a filtrepotřebné nástroje a algoritmus práce. DPH: 4Kč: Ušetříte: Cena bez DPH: 3Kč: Cena vč. Dvoucestný kulový ventil PVC s napojením o průměru 75mm. Kulový dvoucestný ventil PVC - mm.


Zboží zasíláme běžně do hodin od uskutečn. Kč 8Kč bez DPH 10Kč 82. KULOVÝ VENTIL TŘÍCESTNÝ PRO VZDUCH A VODU. Zobrazit obrázky variant v tabulce -vnitřní palcový závit-vrtaný do “L“ -materiál: tělo – poniklovaná mosaz MS 5 koule – chromovaná mosaz, těsnění ko.


Tělo z poniklované mosazi, kulička z tvrdě pochromované mosazi a teflonové těsnění kuličky. Plnoprůtočný ventil s pákou. Kategorie: Vodovodní ventily: Tisk. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Kulový ventil 3 4

Velkoobchod Registrace Přihlášen í. Ohodnoťte nás, Váš názor se počítá! Podělte se s námi a ostatními uživateli, jak jste spokojeni s termínem dodání, komunikací, se zbožím samotným a službami které nabízíme. Výrobce: Karasto Armaturenfabrik Oehler GmbH. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. S60x(Hrubý Závit) S75x(Hrubý Závit) S80x(Hrubý Závit) S100x(Hrubý Závit) BSP. K utěsnění použít teflonovou nit.


Kč (bez DPH) 191Kč ( s DPH) Ušetříte: 47Kč () Ks. Kč kulový ventil zahradní. Material AISI 3Maximální teplota 60st.


Vlastnosti Napájecí napětí AC 230V s 2-polohovým řízením Krouticí moment Nm Úhel natočení ° Doba přeběhu s Pohony jsou bez zpětné pružiny Pokud je pomocný kontakt (vodič N) sepnut, tak je ventil otevřen. Ventil je opatřen kovovou pogumovanou pákou. Kvalitní PROFI SPOJKY s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.