úterý 4. června 2019

Koupelnova skrinka vysoka

Koupelnova skrinka vysoka

Pořiďte si do koupelny praktickou vysokou koupelnovou skříňku: oblíbená je bílá v lesku, nebo wenge. Kúpeľňová skrinka je užitočným a funkčným kusom nábytku, ktorý je dokonalým vyplnením mŕtveho priestoru medzi ostatnými prvkami v kúpeľni. Vďaka svojej špecifickosti sa kúpeľňové stĺpiky používajú predovšetkým v malých a tiež veľkých kúpeľniach. Boky i přední plochy jsou v provedení lamino mat. Součástí dodávky jsou úchytky.


Tato koupelnová skříňka má poličku za horními dvířky a jednu poličku za spodními dvířky. Lakované boky i čelní plochy. Vysoká skříňka do koupelny. Skříňka je dodávaná smontovaná včetně 4x výškově stavitelných nožiček a úchytek. Panty dvířek mohou být umístěny na levé či pravé straně, jednoduše si tak změníte směr otevírání dvířek.


Imitace dubu│povrchová úprava z melaminové pryskyřice│výškově nastavitelné dno│kovové úchytky. Ručníky je dobré mít vždy po ruce, stejně tak můžete mít při ruce i čistící prostředky zásluhou vysoké koupelnové skříňky. Vybírejte z několika barevných variant. Kontakty Podmienky používania Voľné pracovné miesta Pre média Heureka b. Moderní vysoká skříň se třemi dvířky, která dokonale bude sloužit v každé koupelně.


Koupelnova skrinka vysoka

Snadno do něj uložíte nejen přípravky denní hygieny, ale i ručníky a další náčiní, které v koupelně mít musíte! Ideální kombinace ke skříňce nad pračku │ výškově nastavitelné poličky │ odolný povrch. Díky dvěma vyjímatelným policím si můžete snadno uspořádat vnitřní prostor. Můžete ji využít buď samostatně anebo spolu s dalšími prvky ze stejné kolekce a vytvořit si tak maximálně praktickou sestavu nábytku se spoustou úložných míst.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Koupelnová vysoká skříňka z řady Milano. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Obľúbená skrinka do kúpeľne má biele lakované boky i dvierka (lesk).


Praktický a široký kôš na bielizeň vám poskytne dostatok priestoru. Kôš môžete jednoducho vybrať zo skrinky a odniesť k práčke. Súčasťou dodávky sú nerezové výškovo nastaviteľné nožičky.


Rozmery koša na bielizeň sú 440x420x270mm. Jednoduchost, efektivnost, elegance. To jsou hlavní společné jmenovatele koupelnového nábytku MEREO, který ozdobí každou koupelnu. Hodnocení produktu:.


Koupelnova skrinka vysoka

Přidat do oblíbených. Skvěle se hodí do každé koupelny. V každé koupelně se uplatní vysoká skříňka, která pojme spoustu nezbytností.


Univerzální vzhled splní očekávání všech, kteří oceňují kombinaci. Vybírání doplňků je proto příjemnou záležitostí. Série Sunny se prezentuje silně provence vzhledem, přičemž je při výrobě brán velký zřetel na kvalitu celkového zpracování. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Detailní popis produktu. FINKA WHITE je elegantní provedení koupelny do každého moderního interiéru. Krásná koupelnová skříňka TOPEKA v bílé lesklé barvě s prvkem dřeva.


Pokud máte rádi světlé moderní místnosti, tak neváhejte a pořiďte si tuhle skříňku do své koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.