úterý 4. června 2019

Kanalizační tvarovky

POTRUBÍ KG - HLADKÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ 02. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty). Kanalizační tvarovky.


HT spojované na gumy Nejprodávanější. Odpadní HT odbočka 1x - 67° – skladem. KG kanalizační tvarovky.

KG trubky a tvarovky pro svodná potrubí pod budovami, kanalizační přípojky a stokové sítě. Venkovní kanalizační systém obsahuje roury a tvarovky vyrobené z polypropylénu nejnovější generace barvy oranžové v průměrech. Potrubí je v pevnostní třídě SN 8. Tento systém se dá doplnit o systém revizních a čistících šachet, vpustí, žlabů.


Používají se pro kanalizační zasíťování měst, obcí či na stavbu RD. Případně jsou vhodné k rekonstrukci kanalizačních přípojek rodinných domů. Pro výstavbu kanalizace , kanalizačního potrubního řádu, musíte zvolit správné kanalizační materiály v závislosti na konkrétních konstrukčních parametrech, umístění kanalizace, čištění kanalizace, apod.


Běžná cena: 5Kč s DPH Naše cena: 3Kč s DPH Ušetříte: 1Kč s DPH.

Pro výstavbu ležaté kanalizace, pevné - do hloubek až m, dlouhodobě stabilní, chemicky odolné, ekonomické. Jsou určeny pro výstavbu a rekonstrukci. Snadné spojování pomocí násuvných hrdel, těsněný.


Systém HT - roury tvarovky. Je snadno propojitelný se všemi typy stávajících kanalizačních potrubí. Výsledkem jsou kanalizační trubky a tvarovky s dokonale hladkou vnitřní stěnou, odolnou proti abrazi, houževnatou vnější vrstvou, která odolává všem materiálům, běžně používaným pro obsyp potrubí a pružným jádrem, schopným odolávat zemním i kolovým tlakům. Trubky, kolena, odbočky, přechody, redukce,zátky. Průměr: 1mm 1mm 1mm 1mm 2mm 2mm 3mm 4mm 5mm.


Typ tvarovky : čistící kus hrdlo koleno odbočka ostatní přechodka přesuvka redukce trubka zátka. Vyznačují se hladkou homogennní stěnou s vysokou kruhovou tuhostí, čímž jsou předurčeny pro uložení v zemi v místech s vyššími vrcholovými tlaky jako jsou dálniční vozovky, extrémní hloubky uložení či oblasti s vysokou hladinou podzemní vody. KGEM kanalizační trubky, KGB kanalizační kolena, KGEA kanalizační odbočky, KGR kanalizační redukce, KGRE kanalizační čistící tvarovky , KGM kanalizační zátky. Dvojité odbočky Hrdla Kolena Odbočky 45°, 67° Redukce T-kusy 87° Zátky Kamenné prodejny.


Wavin Ekoplastik, Wavin, skupina Wavin, plastové potrubní systémy, Ekoplastik, inženýrské sítě, tlaková kanalizace, PE 1potrubí, PE 1tvarovky. Použití Pro kanalizační sítě v nestandardních podmínkách uložení (extrémní dynamické namáhání, výška krytí větší než m). Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-21. KG tvarovky Plastové potrubní systémy pro beztlakové kanalizační sítě a přípojky uložené v zemi z Polyvinylchloridu (PVC-U). Ucelený systém výrobků z trubek a tvarovek v průměru od DN 1do DN 500.

PVC tvarovky , potrubí. PVC-U, polymeru připraveného suspenzní polymerací vinylchloridu bez změkčovadel a plniv. Použitím tohoto materiálu získávají trouby a tvarovky vlastnosti, které je předurčují pro uložení v zemi k beztlakové dopravě odpadních a dešťových vod a splašků. PP-HT patří k nejběžněji používanému materiálu na vnitřní kanalizaci. Trubky a tvarovky z PE Veškerá potrubí vnitřní kanalizace mohou být prováděna z kanalizačních trub a tvarovek z vysokohustotního polyetylenu (PE-HD).


Spojování potrubí se provádí svařováním na tupo. Ukládá se většinou do země. Může být použito pro částečné vnitřní i vnější části budov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.