pátek 17. května 2019

Polička do sprchového koutu bez vrtání

Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Po jejím očištění pod tekoucí vodou, je opět připravena k nalepení na jiné místo. Nástěnná dvoupatrová polička Ecoloc nabízí snadnou a rychlou instalaci bez vrtání.


Materiál: ABS, ocel pochromováno.

Jak snadno se doplňky bez vrtání připevňují, můžete vidět ve videu níže. Tato polička do sprchy se umísťuje na horní hranu skla sprchového koutu bez nutnosti cokoliv vrtat či lepit. Ideální odkládací místo pro šampony, mýdla, žínku a podobně. Koupelnové doplňky bez vrtání , to je vaše volba!


Produkty se prodávají bez lepidla - to je nutno dokoupit zvlášť: Lepidlo Mamut High Tack, ml Pokud si to nakonec s lepením rozmyslíte, nic se neděje, výrobky obsahují vše potřebné ke klasické montáži na hmoždinky. Na praktickém a dekorativním závěsném regálu najdou své místo všechny koupelnové doplňky! Snadno a bez vrtání zavěste na stěnu sprchového koutu.


Se dvěma policemi na šampon nebo sprchový gel a dvěma policemi na mýdlo, mycí houby atd.

Na dva háčky můžete zavěsit například ručník. Vybírat však můžete ze rozměrů (viz varianty produktu). Polička do sprchového koutu Nexio. Snadná montáž bez vrtání či lepení, množství šikovných poliček a držáků, nerezové provedení a záruka let.


Závěsná polička do sprchového koutu od značky Optima vám prokáže velmi dobrou službu. Díky materiálu, kdy se jedná o pochromovanou mosaz, je ideální do každé koupelny. Samozřejmostí je, že se jedná o kvalitní a odolný výrobek. Předností je, že se polička instaluje pouze zavěšením za horní hranu skla sprchového koutu a není vůbec nutné cokoliv vrtat či.


Doplňky do sprchového koutu – vneste do sprchy krásu. S naší širokou nabídkou stylových doplňků do sprchového koutu si užijete čas ve sprše ještě více. Ukládání v koupelně – chytrá organizace bez vrtání. Slouží jak k odkládání kosmetických přípravků, mýdel a gelů, tak popřípadě ručníků. Z toho důvodu je třeba klást velký důraz na její výběr.


Pokud navíc chcete, aby byla stále krásná, je třeba aby splňovala určitá kritéria. Praktická police na hygienické potřeby pro celou rodinu. Chromované krytky vrutů jsou součástí dodání.

Drátěný program vyšší třídy s charakteristickým spojeným nosným rámem bez viditelného spoje. Na funkčnost výrobku poskytujeme pr. Pokud vám chybí například rohová polička do sprchového koutu , volte tento kvalitní materiál, který nepodléhá korozi. Většina poliček se instaluje přivrtáním do zdi, ale část výrobků je možné nalepit s pomocí kvalitního lepidla. V chromované povrchové úpravě závěsná polička do sprchového koutu nerez a praktickému provedení se hodí opravdu do každé koupelny.


Moderní provedení sprchové či koupelnové police bez nutnosti vrtání. Drátěná polička k vaně a do sprchového koutu v designu série BOND. Lze si vybrat police podle délky tyče v rozpětí od do 2cm.


Ve spodní části police jsou dva praktické há. Police nabízíme v barvě stříbrné a barvě bílé. Náhradní polička k teleskopické rozpěrné polici do sprchového koutu. Bez nutnosti vrtání a šroubování!


Každá police unese až 3kg. Drátěná konstrukce z chromované oceli je nadčasovou záležitostí, vhodná do každé koupelny, k umyvadlu, nebo i dřezu v kuchyni. Unese až kg, snadno se udržuje v čistotě a nezrezne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.