čtvrtek 16. května 2019

Medomet cena

Tu nájdete kvalitné medomet z nerezu, ktoré odebíráme od osvedčených firiem, hneď v niekoľkých variantoch - ručné, elektrické, tangenciální, radiálne či zvratné. Keď je medomet v kľude, kazety smerujú k osi. Pri otáčaní koša doprava alebo doľava sa kazety obracajú tangenciálne k medometu.


V našej ponuke sú rôzne veľkosti zvratných medometov, aby sme vedeli uspokojiť potreby všetkých včelárov od záujmových až po profesionálov. Kazeta je vyrobená z nerezových tyčí s presnou hustotou tak, aby sa plásty pri vytáčaní. CENA včetně DPH Na medomet lze uplatnit dotace.

Díky robustní konstrukci a celkově vyšší hmotnosti (cca kg), není nutná jeho fixace k podlaze pomocí šrou. Konstrukce celého výrobku je velmi robustní a na výrobek poskytujeme záruční i pozáruční servis. Do všech medometů se vejde rámek 49cm. Během května a června se může stát, že některé druhy medometů nebudou přímo na skladě a budou se vykrývat objednávky v pořadí objenání. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.


V katalogu nemáme podrobnější informace o medomet. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Obchod nemá dostatečný počet hodnocení.

Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních dní. Nerezový kazetový elektrický medomet EVROTOM s nerezovým košom na šesť rámikov a nerezovou výpuťou. W, 230V o průměru bubnu cm. První medomety byly dřevěné, postupně kovové s ochranným nátěrem. Medomet elektrický kazetový 6-rámikový.


Před vynálezem medometu se med z plástů lisoval, nechával vykapat atd. V naší nabídce najdete kvalitní nerezové medomety ze zemí EU. Zvratný medomet Lysoň 4rzev.


V a automatickou regulací patří mezi nejoblíbenější v daném segmentu. Dostupnost: Upozornit mě. Vážení včelaři, i v letošním roce můžete čerpat dotace na pořízení medometu. Rádi Vám pomůžeme s vyřízením dotací. Používaný len sezónu, je ako nový.


Pôvodný nálezový stav. Odvíčkované zásobní plástve se umisťují naplocho ke stěnám medometu a po roztočení otočného bubnu je z odvíčkovaných buněk med vyháněn na stěny medometu, odkud stéká na dno a ústím vytéká do připravené nádoby na med. Predam medomet 4-ramikový.


U Včelaře - včelařské potřeby Studénka. Rámky se do medometu vkládají do hvězdice, koše s rámky se po zapnutí medometu otočí.

Po přepnutí otáček na druhou stranu se rámky samy otočí na druhou starnu. Pokud máte medomet s ručním pohonem a potřebujete medomet s elektrickým pohonem, nemusíte kupovat nový medomet. Není nutné přetáčení rámků ručně.


Můžete si jen zakoupit pohon medometu. Námi nabízený pohon je na 12V, proto pokud jej budete potřebovat připojit na 220V, musíte si také zakoupit trafo. Díky tomu můžete vytáčet med v terénu s napojeným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.