středa 15. května 2019

Malgorani redukční ventil

Malgorani redukční ventil

Vodovodní rozvo baterie a především hadičky k WC atd. Regulátor nalezne využití u domů, bytů či jiných nemovitostí. Redukční ventil se používá pro snížení tlaku ve vodovodním nebo topném systému. Kč bez DPH 88Kč s DPH Sleva. Vhodný zejména pro zařízení v domácnosti (bojlery, ohřívače, atd.) nebo pro instalace, které vyžadují středně nízký průtok.


Malgorani redukční ventil

Redukčný ventil Malgorani Minibrass určený na redukciu tlaku vody a vzduchu. Nail The Skater-Chic Vibe With Some Classic Vans Slip-Ons And Shoes. Free eBooks and consultations.


There are contraindications. It is recommended to consult your physician before use. The pressure regulator is used to reduce the pressure in the tap water or heating systems.


Malgorani redukční ventil

Montuje se při velkém tlaku v hlavním vodovodním řádu nebo při velkých výkyvech tlaku. Možnost připojení manometru. Maximální vstupní tlak je barů.


Snižuje tlak podle nastavené hodnoty. Great Prices On Malgorani. Vhodné pro klasické lahve Nse závitem W232. Check Out Malgorani On eBay.


Malgorani redukční ventil

Vážení zákazníci, z důvodu opatření jsou osobní odběry zrušeny do odvolání. Nastavení tlaku redukčního ventilu: Všechny redukční ventily Malgorani jsou před balením testovány na zkušebním zařízení a nastavené na výstupní tlak bary. Poté, co se redukční ventil nainstaluje do systému, dá se tlak na výstupu jednoduše upravit.


Pokud chcete změnit tlak na výstupu, stačí povolit aretační kroužek a otáčet nastavovacím šroubem. Ve vašem košíku nejsou žádné další položky. C možnost napojení manometr.


Hodnocení produktu:. Gravitace nemá na provoz redukčních ventilů série Eurobrass 1žádný vliv a. Přihlásit se Vyhledávání. Kategorie značky Malgorani. Měření vody, plynu, topení. Montuje sa pri veľkom tlaku v hlavnom vodovodnom poriadku, alebo pri veľkých výkyvoch tlaku.


Znižuje tlak podľa nastavenej hodnoty. Použití K automatické redukci výstupního tlaku vody v rozsahu teplot 0°C až 70°C. Minimální tlakový spád MPa.


Hledáte na redukcni ventil vodu? Nabídka redukčních ventilů pro rozvody vody. Manometr jsem našrouboval na redukční ventil , ale přesně nechápu princip.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.