pátek 17. května 2019

Kulový ventil s vypouštěním

Kulový kohout s vypouštěním , chromovaný. Webová stránka bohužel nemůže být správně zobrazena. Uzavírací a kulové uzávěry: k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tento ventil by neměl chybět při instalaci domácí vodárny a tlakových systémů AZS. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Hodnocení produktu:.


Pro rozvody vody, plynů a neagresivních kapalin. Hliníková vrtulka (červená). Vhodné pro rozvody vody, plynů a neagresivních kapalin.


Kulový ventil s vypouštěním

Kulové kohouty pro vodovodní rozvody do bar v průmyslu, stavebnictví a domácnostech. PPR kulový kohout ( ventil ) s vypouštěním s pákou plastový tvarovka navařovací. Jedna zátka, jeden vypouštěcí ventil. Pmax = MPa pro rozvody studené pitné vody.


Rukojeť lze otáčet doleva i doprava. Střední hustota 9kg. Modul pružnosti 8MPa. Všechny informace o produktu armatura GEOS kulový kohout s vypouštěním , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze GEOS kulový kohout s vypouštěním.


Kulové ventily a armatury KSB, Giacomini, Bugatti. Vypouštěcí ventily slouží stejně jako běžný kulový kohout k uzavírání potrubí. Postraní vypouštěcí šroub pak umožňuje vypustit okruh. PPR kohout kulový plastový s vypouštěním.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu a analytické účely využíváme soubory cookies. Mosazné kulové ventily s vypouštěním , Cena: 141.


Kulový ventil s vypouštěním

Kvalitní kulový kohout s vnitřními závity a vypouštěním , ovládáním pákou Kohout je poniklovaný a vnitřní závity jsou bez poniklování (menší riziko netěsnosti závitového spoje). Kohout je od kvalitního italského výrobce, vypouštění a záslepku lze zaměnit. Osička s možností dotažení, kvalitní těsnění! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kč 35Kč bez DPH 42Kč 352. Odvodnění potrubí se provádí pomocí odvodňovacího ventilu. Motýl je z hliníkové slitiny s povrchovou.


Kulový ventil s vypouštěním

Páka je z ocelového plechu s povrchovou úpravou nikl. Ventil pro expanzní nádoby. Těsnění je z teflonu odolávajícího pracovním tlakům a teplám.


Může se používat i pro vzduch do pracovního tlaku MPa. Použití: studená a teplá voda, nafta, olej. Vysoce kvalitní kulový kohout s vnitřními G závity a vypouštěním , vyrobený s pochromované mosazi.


Jeho předností je vysoká pevnost, spolehlivost a plnoprůtok. Maximální provozní teplota 120°C při barech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.