úterý 14. května 2019

Kočičí wc kryté

Kočičí wc kryté

Prohlédněte si naší širokou nabídku a zjistíte, že kočičí wc kryté nabízí spoustu různých modelů například klasické toalety s krytem, nebo rohové toalety. Můžete si vybrat z různých barev a designů, které se budou hodit do Vaší domácnosti. Navíc si zde můžete dokoupit filtry ke krytým kočičím toaletám. Kryté kočičí WC CATHY CLEVER SMART VÝSUVNÉ DNO šedomodré.


Kočičí wc kryté

Díky speciální technologii se záchod bez lopatky snadno a rychle čistí a toaleta bude vždy hygienicky čistá. Pro velká plemena, např. Maine Coon, jsou ideální extra velké kočičí wc.


Kočičí toaleta by měla být především na místě, kde k němu bude mít kočka bezproblémový přístup. Nevhodná jsou příliš rušná místa, ale zároveň neocení umístění v tmavém koutě ve sklepě. Neumisťujte jej také do těsné blízkosti jejích misek s vodou a granulemi.


Ideální je například koupelna, nebo místnost, ve které se běžně pohybujete. Kočičí WC je nezbytností v domácnosti se čtyřnohými mazlíčky. Důvodem je zejména hygiena pro všechny členy rodiny, ale také pohodlí, které toaleta pro. Kryté WC Flip Cat pro kočky se snadným přístupem při vyklízení. Součástí WC jsou dvířka, pachový filtr a lopatka.


Kč – 7Kč v obchodech Porovnat ceny. Kočičí záchod je základem každé domácnosti, kterou obývají kočičí mazlíčci. Jelikož jsou kočky velice čistotná a citlivá zvířata, je třeba vybrat WC , které jim bude vyhovovat ve všech ohledech. Předejdete tak komplikacím, jako je znečištění okolí kočičího záchodku, nebo neochota kočky toaletu využívat.


Kočičí wc kryté

Steliva a toalety pro kočky. Navíc když kočka po vykonání potřeby stelivo zahrabavá, stelivo nevypadává z WC ven. Kryt na záchodě kočce poskytne nezbytné soukromí.


Není tak špiněno celé okolí kolem kočičí toalety. Jako kočičí toaleta či WC může být použitá jakákoliv nádoba. Vyrobit si ji můžete sami doma například ze dřeva, škatule, pekáče či jiné misky, ale také si ji můžete koupit v obchodě. Při výběru WC pro kočky je třeba dbát na několik základních věcí.


V první řadě se zajímejte o výšku hran. Kočičí wc kryté umožní vaší kočičce, aby byla při vykonání potřeby v klidu a soukromí. Některé toalety jsou opatřeny i filtrem na eliminaci zápachu. Kryté toalety mají hned několik výhod a jsou zpravidla oblíbenější.


Kočka má daleko větší soukromí. Kryté WC pro kočku je dostatečně prostorné, vhodné i pro domácnosti s více kočičkami. Oblíbený krytý záchod pro kočky je např. Patří mezi nejlevnější kočičí WC , přestože má všechno, co drahé záchody.


Kočičí wc kryté

Zde najdete speciální kočičí toalety, totiž s krytem. Toaleta Vicky s filtrem. Savic kočičí toaleta Nestor Corner v krátkém přehledu:. Na původní trochu menší wc zanevřela a používá téměř výhradně tento. Asi proto, že si ho potřebuje 3x prošmatlat dokola, jako když si lehá pes.


Pozor na nasazování dví�. Krytá toaleta pro kočky značky Argi splňuje všechny požadavky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.