pátek 17. května 2019

Klozet jika lyra plus

Jeho vzhled je ale maximalně čistý a jeho okoli se velmi snadno udržuje v čistotě. U novostaveb, kde je možné. Jika LYRA PLUS kombinační klozet , šikmý odpa napouštění zespodu.


Vážení zákazníci, máme pro vás otevřeno, přijďte za námi na naši vzorkovnu na Chodov, těšíme se na Vás! Sada na uchycení WC 6x8mm HMSADAWC. Cubito pure Hlavová sprcha 3x 3. Závěsný klozet vyžaduje dostatečně nosnou stěnu a nelze jej připojit na svislý odpa což je nutné zohlednit již před započetím stavebních prací. Na keramické výrobky Jika poskytujeme prodlouženou záruku let! Pozor: ke každému kombiklozetu je potřeba objednat sedátko s poklopem zvlášť.


ND Lyra plus klozet kombinační mísa šikmý odpa bílá. Náhradní díl - mísa kombinační. ND EP klozet kombinační víko. JIKA LYRA PLUS - Koupelnová série, která patří i po několika obměnách ke stálicím mezi kouplenami. Cena produktu bez dopravy.


Klozet jika lyra plus

Jeho vzhľad je však maximálne čistý a jeho okolie sa veľmi ľahko udržuje v čistote. Pri novostavbách, kde je. Naše prodejny jsou otevřené. Koronavirus, COVID-19: více informací.


WC sedátko není standardní součástí dodávky a je nutno jej. Kombinační klozet Lyra plus , vodorovný odpa hluboké splachování, sanitární keramika. Jika DEEP by JIKA umyvadlová baterie bez automatické výpusti, lékařská páka, vysoká verze. Provozovatel e-shopu: MAKA THERM CZ s. Tradičný výrobca a predajca sanitárnej keramiky a kúpeľňového vybavenia.


Klozet jika lyra plus

Závesný klozet , hlboké splachovanie. Lyra Plus WC závesné bez oplachového kruhu, h. Sedátko je nutné objednat zvlášť. Hodnotenie produktu: 1 ().


Jika Klozet WC kombi stojacie LYRA PLUS biela, zvislý odpa bočné napúšťanie Kombinačný klozet , hlboké splachovanie, zvislý odpa s armatúrou Dual Flush,. Výhodou zmíněného materiálu je barevná stálost. Tento klozet je vďaka svojmu modernému a funkčnému dizajnu vhodnou voľbou do každej kúpeľne. Kombinovaný klozet Lyra plus so zvislým odpadom, spodným alebo bočným napúšťaním, s hlbokým splachovaním ponúkame vždy ako komplet vrátane nádrže s armatúrou Dual Flush, splachovaním na alebo litrov. Pozor, ku každému kombinovanému klozetu je potrebné objednať si dosku na sedenie s poklopom zvlášť.


Na závesný klozet séria Lyra plus poskytujeme predĺženú ročnú záruku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. NL(Masivní stěna - SETY) - Geberit Kombifix Sada pro. Dual Flush: Úsporné dvojité splachovanie s možnosťou spláchnutia 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.