pondělí 20. května 2019

Kalové čerpadlá

Vyberajte si Čerpadlá podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Ponorné kalové čerpadlo na odsávanie špina. Dokáže odčerpať vodu z bazéna, zatopenej pivnice, či splašky z nádrží. Na čo sa zamerať pri výbere ponorného kalového čerpad.


Dostupné KALOVÉ DRENAŽNÉ ČERPADLO OPTIMA MA SO SACÍM NADSTAVCOM. Vody z jazier, rybnikov a priesakov vody do budov.

Pre vyčerpávanie bazénov do mm. Rezacie zariadenie je vyrobené z vysoko odolnej ocele. Ponuka kalových čerpadiel je rozsiahla a pri výbere je potrebné zvážiť najmä účel použitia.


V našej ponuke nájdete viac ako čerpadiel za skvelé ceny. Samonasávacie kalové čerpadlá HRON sú riešené ako mobilné protipovodňové a hasičské čerpacie stanice určené predovšetkým na použitie pri krízových a živelných udalostiach na odčerpávanie záplavových vô vôd z výkopov a hasenie požiarov v exteriéri. Sú schopné čerpať zakalenú vodu s obsahom do hmotnosti tvrdých mechanických primiešanín. Hodia napríklad na odčerpávanie vody zo zatopenej pivnice, odčerpávanie vody z bazéna, odčerpávanie vody z nádrže s dažďovou vodou.


Záhrada Čerpadlá a. S ohľadom na variant plánovaného použitia je dobré prihliadnuť pri výbere na takzvanú priechodnosť nečistôt.

Kalové čerpadlo je užitočným pomocníkom do každého rodinného domu. Teda na to, aký môže byť ich maximálny priemer, aby čerpadlom bez ťažkostí prešli. U tých najlepších to môže.


Môžu byť s plávákom i bez plaváku. Potrebujete poradiť s výberom? Nechajte nám Vaše telefónne číslo. Netreba si ale mýliť vodné čerpadlá a kalové čerpadlá. Vodné pracujú s omnoho vyšším výtlakom.


Pri kalových čerpadlách je bežný výtlak na úrovni – metrov. Samozrejme, existujú aj čerpadlá , ktorých maximálny výtlak je vyšší aj na úrovni či metrov. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. KÄRCHER, Gardena, HECHT a ďalších.


Ak máte vo svojej záhrade studňu, určite budete potrebovať kvalitné a výkonné čerpadlo. Nahliadnite do našej ponuky, kde nájdete ponorné čerpadlo, čerpadlo na plytkú vodu, kalové čerpadlo, ale aj čerpadlo na naftu. Kalové ponorné čerpadlá prečerpávajúce nečistoty s časticami o priemere až do 30mm - 40mm.


Vyznačujú sa optimálnou priechodnosťou častíc. Automatické zapínanie a vypínanie je zabezpečené pomocou plavákového spínača. Vysoko kvalitné robustné púzdro z ušľachtilej ocele s jednoduchým pripojením a veľkoryso dimenzovanými motormi.


Takže ak potrebujete odčerpať septik, nádrže ako žumpy a iné záchytky na fekálie a splaškovú vodu, potrebujete vytiahnuť vodu z výkopu či nedajbože zo zatopenej pivnice, zo znečistenej studne, prípadne “len” na vytiahnutie špinavej vody zo záhradného jazierka počas jarnej.

Firma NOVÁTOR Košice je špecialistom na predaj, príslušenstvo, náhradné diely, e-shop, servis a opravu ponorných kalových čerpadiel. Zoradiť podľa: Cena: vzostupne. Svoje využitie teda majú ako čerpadlá do žumpy, čerpadlá do studne či ako kalové čerpadlá na fekálie.


Pri výbere je podstatné zohľadniť použitie prístroja a predovšetkým požadovaný prietok a výtlak čerpadla. Druhy kalových čerpadiel. S obežným okolo - reznými nožmi, ktoré rozdrví väčšie častice.


Kalové celonerezové drenažné čerpadlo optima ma so sacím nadstavcom,. Popis Elpumps Neptun čerpadlo do septiku s voľným prietokoNové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.