čtvrtek 4. dubna 2019

Šnekové čerpadlo

Archimédův šroub se užívá jako čerpadlo dodnes. Jeho velkou výhodou je jednoduchost a spolehlivost i při čerpání silně znečištěných kapalin. Příkladem můžou být šneková čerpadla odpadní vody v pražské čistírně odpadních vod.


Na podobném principu pracuje šroubový dopravník (neboli „šnekový dopravník“). SPTHF pro samonivelační aplikaci podlahového potěru.

Design byl optimalizován pro údržbu s jednoduchým a rychlým přístupem ke všem. Ponorné vřetenové čerpadlo pro hlubinné čerpání z vrtu nebo studny. Litinové čerpadlo , litinový plášť motoru, max. Vhodné pro zásobování vodou nebo zavlažování. Tradiční český výrobek.


Pro vrty od průměru 1mm - vřetenové čerpadlo ALFAPUMPY HCa HC14 NORIA ADA3. CZ Pumpy KUFR KU, NORIA LUCA.

Poháněno bývá obvykle jiným strojem – zpravidla nějakým motorem. Je-li aplikace čerpání není vhodný pro odstředivé čerpadlo , axiální šnekové čerpadlo se používá místo. Vřetenová čerpadla jsou typy jednošnekové typicky používané v mělkých vrtů nebo na povrchu.


Toto čerpadlo se používá zejména na povrchových aplikacích, kde může čerpaná tekutina obsahují značné množství pevných látek, jako je písek a nečistotami. Je nenáročné na údržbu a použitelné ještě i tehdy, dávkují-li se polymerové roztoky obsahující olej. Celonerezové šnekové čerpadlo určené na dopravu odstrapeného hroznů, případně macerátu.


Pokud je čerpadlo součástí mixu, nebo BREMATU tak se připojují hadice přímo od daného zařízení. V případě samostatného malého čerpadla se hadice připojují přímo do čerpadla. Pístové čerpadlo pro kamenivo. Doplňkové příslušenství.


Pro mobilní a stacionární použití B70H pro horizontální použití na transportním vozíku S průtokoměrem jako mobilní výdejní stanice Snadná výměna opotřebitelných dílů díky. Predám ešte nepoužité ponorné kalové čerpadlo Erman so zárukou. ENOVENETA Zistiť cenu VINOTECH - vinárske potreby Vám ponúkajú technológie pre spracovanie hrozna- mlynčeky, odstopkovače, mlynkoodzrňovače, lisy , ďalej nádoby, sudy, nádrže, vinifikátory a barikové sudy na uskladnenie a zrenie vína. This feature is not available right now.


Please try again later.

Stroje - Šnekové čerpadlo bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Predám nové ponorné šnekové čerpadlo určené pre čerpanie pitnej a úžitkovej vody.


Praktické využitie ponorného čerpadla je predovšetkým v tom, že ho je možné použiť k čerpaniu vody z väčších hĺbok ako m. Ponorné čerpadlo sa výborne hodí aj ako súčasť domácej vodárne s tlakovou nádobou. EPA majú hlavné uplatnenie v potravinárskom. Dajú sa použiť na dopravu produktov vo.


ENOVENETA Zjistit cenu Nabízíme Vám technologie pro zpracování hrozna- mlýnky, odstopkovače, mlynkoodzrňovače, lisy , dále nádoby, sudy, nádrže, vinifikátory a barikové sudy na uskladnění a zrání vína. Objemová a odstředivá čerpadla, domácí vodárna a další informace. Vaša cena: Zistiť cenu.


Dutinové čerpadlo je určené pre kvapaliny a produkty s rôznymi hustotami. K dispozícii je so vstavanou násypkou (séria T), alebo bez n�.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.