pondělí 1. dubna 2019

Kulový uzávěr

Kulový uzávěr přírubový - série B2. Konstrukce je řešena se zdvojeným těsněním, tj. Uzavírací a kulové uzávěry: k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zobrazit dalších produktů. Set kulových kohoutů se šroubením k R55 vnitřní x vnější. Giacomini R258D kulový kohout voda - páka pájecí.


Parametry - technický list. Dostupnost: V externím skladu - expedice - hodin. Zemní kulový uzávěr ZZ-ZKU MAXI - MF, FF - slouží k otevření a uzavření kanalizačních přípojek (ovládané zemní soupravou přípojkovou ZOiGO). MF-vnější závit, pro navrtávací pásy, FF-vnitřní závit, do potrubí.


C Jednoduché přípojení zejména plynových sporáků v panelových domech apod. Jednoduchou instalací bez pájení či lisování dokážete připojit vaše oběhové čerpadlo. Internetové ceny, ceník. Plnící kulový uzávěr pro vývod B Plnicí kulový uzávěr 12. Hydrant je trvale zcela otevřen a odběr vody se provádí přes kulový uzávěr.


Značkový kulový uzávěr pro polyethylenové rozvody pitné i užitkové vody. Svěrné spojky a navrtávky DONSEN jsou konstruovány pro spojování trubek s vnějším průměrem - mm. Příslušenství pro systém tlakových trubek - tvarovek - armatur z PVC-U, které se spojují lepením nebo pomocí mechanických spojů.


OT -až 120°C, vnitřní - vnitřní závit FF provedení páčka. Ovládání je řešeno pomocí páky. MédiuStlačený vzduch, plyny, horká. Typ MF – vnitřní, vnější závity.


Popis produktu – Vypouštěcí kulový uzávěr s páčkou. Skladem - ihned k odběru. The next video is starting stop. KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ – série B1. Elegantní provedení ventilu s masívním plastovým ovladačem v zelené barvě, je určeno jak do interiéru pro připojení úklidovýc.


Zahradní kulový uzávěr mosazný. TIEMME ovládací páka a krytka – pro vestavný kulový kohout. Databáza patentov Slovenska. Pro potrubí u autocisteren, vozů RAJ. Souhlasím se zpracováním osobních údajů.


Tato stránka používá tzv. Nebyl zatím přidán žádný názor. Výrobce: Valvosanitaria-Bugatti S. A: běžná cena : 3Kč : naše cena bez DPH : 1Kč : naše cena s DPH ( ):.


Kulový uzávěr

PEHD s hladkými konci kulové kohouty. PEHD pomocí elektrotvarovek specifikace: uzávěr opatřen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.