úterý 2. dubna 2019

Kabelové šachty

Zemní kabelové šachty Langmatz ze speciálně úpraveného polykarbonátu snesou zatížení až tun. Námi dodávané prefabrikované šachty pro kabely mají připravená místa k proražení v šachtě, stejně tak adaptéry k proražení, pružné adaptéry k vyříznutí, šachty mají připravené pravoúhlé otvory a oceníte také možnost stupňovitých ucpávek do. Již let působíme na českém trhu jako specialista na kabelové šachty , podzemní rozvaděče, chodecká tlačítka, tlumiče vibrací, venkovní jistící skříně či domovní průchodky. Kabelové šachty jsou vyrobeny z termoplastického materiálu.


Je možné k nim dokoupit uzavřená nebo mřížovaná víka, v šedé nebo zelené barvě, a to s rámem nebo bez rámu.

Víka ke kabelovým komorám jsou dodávána v několika provedeních. V nabídce naleznete víka plastová, betonová, litinová a víka ocelová s povrchovou úpravou žárovým pozinkováním. Nabízíme veškerý telekomunikační materiál, elektroinstalační a zemnící materiál (zemnící pásky) používaný na výstavbu metalických nadzemních i podzemních telekomunikačních rozvodů a optických rozvodů.


ACHTY VELKÝCH ROZMĚRŮ. FaLang translation system by Faboba. Tyto šachty slouží jako mechanická ochrana pro použití při křížení kabelů nebo napojení, kde je možné použití různých technologií spojení kabelů (např.optické spojky, energetických, sdělovacích a zabezpečovacích kabelů, optických trubek HDPE, Plason, Fischer, teplem svařitelné rukávy). Polykarbonátové kabelové šachty od společnosti Langmatz se používají jako kabelové šachty , telekomunikační rozvaděče a podzemní rozvaděče.


Revizní šachty 4OSMA.

Předností šachtových den OSMA jsou zesílené žebrované stěny, odolávající tlaku zeminy. Systém pružného spoje šachtové roury a teleskopického nástavce, opatřeného různými litinovými poklopy, snadno čelí kolovým tlakům až 400kN. Těsnost spojů systému při. Výstavba kabelové šachty v tunelu Klimkovice.


Izolační řešení Roxtec vám pomáhají v ochraně před vodou a zamrznutím. Udržujte své provozy v suchu a ochraňujte své citlivé zařízení. Po vytvrdnutí betonu se teprve do trubek zatáhnou kabely, vloží se. Zapuštěné a podzemní trafostanice. Bild zum Thema Střechy a fasády.


FEROBET - výrobce betonových prvků: Zámková dlažba, skladebná dlažba, plošná. Komory pro kabelové trasy,. Potřebujete malou komoru na instalaci ventilů automatického zalévání?


Výjimkou nejsou ani aplikace jako jsou mnohonásobné prostupy, atypické prostupy a servisní, nebo kabelové kanály. V našem sortimentu naleznete řešení pro všechny typy aplikací včetně projekční podpory a technických konzultací. Kanalizační šachty tvořené šachtovými díly umožňují přístup k systémům stokových sítí a kanalizačních přípojek, které jsou určeny pro gravitační odvádění odpadních vo dešťových vod a povrchových vod samospádem při nízkém přetlaku.


Velkorozměrová atypická šachtová dna jsou vyráběna ve výrobním závodě Hodonín. Rozměry a tvar prvků určuje výrobní dokumentace.

Prodej speciálních kompozitních poklopů pro náročné. Námi nabízené kompozitní poklopy splňují nejvyšší možné standardy. Kompozitní poklopy jsou vhodné na elektromontážní šachty , kabelové šachty , vodoměrné šachty , šachty u benzínek, parovody. Materiál: dvojvrstvý polyetylen - vnitřní hladká vrstva pro snadné protahování kabelů, vnější korugovaná odolná proti úderům a otřesům. B šachty určené především pro systém kabelovodů.


Z recyklovaného PVC vyrábíme podlahové desky (do výrobních hal, stájí, na eventy, zimní stadiony), podstavce pod značky, zpomalovací prahy, poklopy nebo kabelové mosty. PVC kanalizační poklopy vhodné pro vodovodní šachty a jímky na vodu. Poklopy kruhové pro průměr šachet 600mm a 800mm běžné, samonivelační SELFLEVEL, odolné zpětnému tlaku, pro kabelové šachty. Hmotnost žlabu je velmi nízká od - kg. Dveře vstupu musí být nehořlavé, opatřeny samozavíracím mechanismem, otevíratelné ven, a to zevnitř bez použití.


LIC- šachty reagují na požadavky trhu: mají vysokou nosnost a životnost a umožňijí ekonomickou montáž. Odpovídají normě EN 1a vyhovují třídě zatížení A (do t), B 1(do 1t) a D 400. Máme pro vás důvodů, proč byste se měli obrátit.


Dnes jsem dovezl kabelové šachty které budou umístěny v trase kabelů, které povedou ke stožárům. Průměr šachet je 80cm a výška pak 70cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.