pátek 26. dubna 2019

Jika cubito baterie

Jika cubito baterie

Cubito -N sprchová baterie podomítková chrom. Mio dřezová baterie chrom. Záklaním kamenem této série jsou keramická umyvadla, která lze doplnit o funkční koupelnový nábytek. Série dále obsahuje masivní WC a bidety, akrylátové vany, sprchové kouty, vodovodní baterie a koupelnové doplňky. Vše v kvalitě české značky JIKA.


Ako zmeniť nastavenia a ďalšie informácie zistíte v našich zásadách pre súbory cookie. Jak nastavení změnit a další informace zjistíte v našich zásadách pro soubory cookie. Check Out jika On eBay. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Clear Mirror with LED lighting 70xcm.


Jika cubito baterie

Součástí umyvadlové pákové baterie je zátka Click-Clack, která umožňuje libovolné manuální uzavření či otevření odtoku. Umyvadlo má hranatý design a má otvory na baterie uprostřed. Rozměry umyvadla jsou 1x 4x 1cm.


Balení neobsahuje sifon ani baterii. Nakupujte za skvělé ceny výrobky Jika ! Nabízíme kompletní sortiment tohoto předního českého výrobce sanitárního vybavení. Hledáte umyvadla, baterie umyvadlové, bezdotykové, vanové, sprchové, bidetové, podomítkové, termostatické, klozety, sprchové sety, rohové ventily, vany, vaničky, sprchové kouty, koupelnové doplňky a další? Kuchyňské baterie a dřezy. Popis: WC Pure, Dlažba: SICILY Beige 45×45.


Montážní sadu je nutné dokoupit. Vodovodní baterie ) Hodnocení produktu:. Súčasťou umývadlovej pákovej batérie je zátka Click-Clack, ktorá umožňuje ľubovoľné manuálne zatváranie alebo otváranie odtoku umývadla. Perlátor umiestnený v batérii je vyrobený zo špeciálneho. My Vám zařídíme teplo Vašeho domova, za ceny, které Vás zahřejí.


JIKA CUBITO umyvadlo 600x450mm s otvorem, bílá Jika perla TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 6mm Hloubka: 4mm Výška: 1mm Barva: bílá Jika perla - s otvorem pro baterii uprostřed - speciální úprava povrchu Jika perla Čistě geometrické tvary vycházejí z nejmodernějších trendů v zařizování koupelen. Na první pohled překvapí svou jednoduchostí. Inovovaný nábytek má ještě přímější, jednodušší design. Skříňky a zásuvky jsou bez úchytů, využívají funkci push to open – otevření pouhým.


Jika cubito baterie

Umývadlový výpust Click-Clack s logom Jika , v chrómovom vyhotovení ovládame jednoduchým manuálnym stlačením zátky, pričom ľubovoľne otvárame alebo zatvárame odtok umývadla. Na sprchové príslušenstvo poskytujeme 2-ročnú záruku. Kryty sifónu, stĺpy, polostĺpy Jika Cubito. Doplnky ku kúpeľňovému nábytku Jika Cubito. Závesné WC Jika Cubito.


Kompletné sady s WC Jika Cubito. Dávkovače tekutého mydla Jika Cubito.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.