pondělí 4. února 2019

Kuchynsky val

Pak vám jistě udělá radost tento šikovný pracovní vál, na kterém můžete válet a hnít těsto, aniž byste si zašpinili pracovní plochu. Velmi praktická je i údržba válu, který stačí jednoduše smýt vodou a usušit. Nevíte, kam schovat velký kuchyňský vál? Vyberte si do kuchyně funkční řešení. Jedna deska, která slouží jako stabilní kuchyňský vál je hit.


Díky speciálnímu profilování se snadno připevňuje ke každé pracovní desce a stolu. Nemáte příliš velkou kuchyň nebo prostě máte rádi výrobky, které lze použít více způsoby? Od toho je tady výrobek firmy Kela ze série KIANA. Z jedné strany jej můžete využít jako prkénko na krájení, které je navíc vybavené drážkou zabraňující nežádoucímu stékání šťávy na kuchyňskou linku.


Prkénko má po obvodu drážku, která zabraňuje stékání šťávy z masa nebo ovoce na pracovní desku. Vyrobené z bambusu, což je odolný přírodní materiál se snadnou údržbou, který je šetrný k vašim nožům. Dřevěný vál nabízíme v bohatém výběru z pěti různých velikostí.


Můžete si tedy snadno zvolit právě ten, který bude pro vaše potřeby nejvhodnější. Obrovský výběr, rychlá doprava zdarma! Kvalitní dřevěný vál vám bude skvělým pomocníkem, ať už budete péct cukroví, koláč nebo třeba vařit knedlíky! Kuchyňské potřeby, domácí potřeby.


Popis: Prodám kuchyňský vál. Hledali jste kuchyňský vál? Inzerát Oboustranný kuchyňský vál v okrese Mladá Boleslav, cena 300Kč, od bo. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vál 50x35cm BUK kuchyňský.


Nabízíme Vám tradiční kuchyňský vál takový, jaký jej znáte z kuchyní svých maminek a babiček. Dlouhými lety ověřená konstrukce z lehkého lipového dřeva, které je v příčném směru vyztužené bukovými svlaky. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání kuchynsky val dreveny. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.


Nakupte kvalitní nádobí pro pečení a vaření a další kuchyňské náčiní. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma kuchyňský vál. Ušetříte tak čas i peníze. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Prosím kam a jak byste upevnili vál na těsto když se nepoužívá?


Kuchynsky val

Rodičové ho mají zasunutý na držáku ve skříňce na hrnce vespod linky, ale nám se tam nevejde, máme novou kuchyň, kde skříňky jsou užší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Je vyrobený z kvalitního borovicového dřeva natřeného ekologickým lakem a zaručuje vysokou kvalitu a životnost. V katalogu nemáme podrobnější informace o kuchynsky val. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.