pondělí 3. prosince 2018

Tectonite dřezy

Ať už hledáte jednodřezy či dvoudřezy a rádi byste je vybavili vaničkou či odkapem, pomůžeme vám. Stačí, když navštívíte náš e-shop a řeknete nám, co byste rádi. Nepodceňujeme ani ty nejmenší detaily kuchyňského vybavení. TECTONITOVÉ DŘEZY - TECTONITOVÉ DŘEZY. Díky možnosti volby z široké škály barev pasuje do jakkoliv barevně laděné kuchyně.


Tectonite dřezy - lehké, pevné, odolné a flexibilní dřezy. Dřezy jsou velmi odolné proti vysokým teplotám, dřezům neuškodí teploty do 180° C. Také jim nedělají problém náhlé teplotí změny v rozsahu 100° C. Tyto teplotní šoky nezanechají žádné poškození. Díky jedinečné struktuře a okouzlujícímu vzhledu podobnému žule jsou kompozitní tectonitové dřezy dispozici v široké řady zajímavých minimalistických provedení a barev. Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o zboží nebo Vám poradíme s výběrem telefonicky nebo e-mailem. SMC je lehký, odolný a pevný - to jsou jeho hlavní přednosti.


Dostupné v několika barvách, tvarech a variantách - s odkapem, vaničkou, dvoudřezem, aj. Objednejte si v našem internetovém obchodě dřez, který je vkusný a vhodný do Vaší kuchyně. Ze všech typů dřezů jsou nejpevnější. Pořiďte si špičkovou kvalitu Made in Franke a budete spokojeni. Moderní design tectonitových dřezů vdechne vaší kuchyni dokonalý vzhled.


V našem eshopu pořídíte dřezy s DOPRAVOU ZDARMA. Fragranitové dřezy mají navíc antibakteriální úpravu. Určitě je dobré dřezy vidět a osahat si materiáyl. U nás na prodejně v Pardubicích je máme vystavené.


Skvělé ceny Rychlé dodání Kvalita, odborné poradenství. Dřez vzniká lisováním do uzavřené formy za velmi vysoké teploty a tlaku. Nechte se inspirovat - nerezové, granitové, keramické i tectonite dřezy. Přemýšlíte nad nákupem posledního designového hitu?


Tectonite dřezy

Dřezy jsou elegantním a přitom velmi praktickým doplňkem každé kuchyně, i té Vaší. Granitové dřezy Sinks nabízíme v rámci akční kampaně za velmi výhodnou cenu. Granitový“ dřez je z epoxidu vysoce plněného ( ) žulovou drtí (též je známý jako plastbeton). Nic z toho sice doma nemáme, ale osobně bych raději ten granit.


K laminátům mám trošku nedůvěru (osmóza a následná delaminace), u plastbetonu nic takového nehrozí. Je vyroben ze syntetického materiálu, tzv SMC, dosud používaného především v automobilovém průmyslu pro výrobu komponentů, podléhajících těžkému opotřebení. Vyberte si z široké nabídky nerezových, granitových a keramických dřezů. Většina nabízených kuchyňských dřezů máme skladem. Protože se dají vybírat v nejrůznějších přírodních barvách, od černé přes hnědou a šedou až k bílé a béžové, a také v nejrůznějších stylech a tvarech, jsou ideálním doplňkem do kuchyně.


Mimořádnou pevností se vyznačují tectonitové dřezy , které dokážou splnit i ty nejnáročnější požadavky na odolnost. Velmi dobře také odolá působením čisticích prostředků. Tectonitový dřez odolá vysokým teplotám i náhlým teplotním šokům.


Dřez je důležité sladit s interiérem, což se nám hravě podaří díky možnosti výběru z více barev. Zajímavý design a barva dřezu ovlivní celkový dojem vaší kuchyně. Přestože jsou vyrobené z nepórovitého materiálu, stopy po vodním kameni na nich mohou ulpívat hlavně v oblastech z tvrdou vodou.


Dřezy z něj zhotovené se velmi dobře se čistí a neulpívají na nich skvrny od přírodních látek. Na naše zákazníky čeká rozmanitý výběr kuchyňských dřezů různých materiálů, tvarů i barev. Od tradičních nerezových, přes keramické až po dřezy fragranitové, oválné, hranaté, s odkapávačem i bez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.