pátek 21. prosince 2018

Požární čerpadla

V nabídce jsou i plovoucí a turbínová čerpadla. V našem sortimentu hasičského a požárního zboží naleznete kalové čerpadlo, plovoucí i přenosné čerpadlo. Požární bezpečnost staveb.


Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účte. Kč Váš nákupní košík je prázdný Úvodní str.


Ponorná čerpadla do vrtu. Nerezové válce s dokonale hladkým pláštěm, tak poznáte na první pohled ponorná čerpadla do vrtů, jedno od jakého výrobce. Ve vrtech je totiž z úsporných důvodů každý milimetr drahý a ponorná čerpadla musejí absolvovat cestu dolů bez rizika vzpříčení. Další parametry ponorných čerpadel. Vážení obchodní přátelé, zákazníci, nacházíte se na internetových stránkách THT, s. Tyto stránky Vám budou sloužit k orientaci v námi nabízených požárních armaturách a příslušenství, stejně tak Vám poskytnou přehled o cenách.


Požární čerpadla

Přenosná plovoucí čerpadla Pavliš a Hartmann, NIAGARA, AMPHIBIO, AQUAFAST. V naší nabídce najdete širokou škálu čerpadel, domácích vodáren a také bohaté příslušenství. Reflexní a svítící doplňky.


U nás nakoupíte všechny potřebné komponenty, rádi s technickým řešením poradíme, díky letité praxi se oboru velmi dobře orientujeme. Dodáváme čerpala do vrtů, ponorná i povrchová, čerpadla pro. Nabídka kalových čerpadel je rozsáhlá a při výběru je potřeba zvážit zejména účel použití. Provádíme komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce pro organizace, podnikající právnické a fyzické osoby. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Prostory, kde se čerpadla užívají by neměly být uzavřené, hrozilo by tím totiž nebezpečí otravy oxidem uhelnatým. Potřebujete poradít s výběrem požárního čerpadla ? Kontaktujte naši technickou podporu na tel. Zobrazeno 1–z výsledků Výchozí třídění Seřadit podle oblíbenosti Seřadit podle průměrného hodnocení Seřadit od nejnovějšího Seřadit podle ceny: od nejnižší k nejvyšší Seřadit podle ceny: od nejvyšší. Plovoucí čerpadla jsou určena jednotkám HZS k doplnění cisternových stříkaček z volných přírodních zdrojů, k odčerpávání vody ze zatopených nebo zaplavených prostor a dalšímu použití např. Ať už jste profesionální nebo dobrovolný sbor hasičů, určitě by vám nemělo chybět plovoucí požární čerpadlo.


První čerpadla jsou známa již ze starověku. Sloužila převážně k dopravě vody a byla většinou poháněna lidskou nebo zvířecí silou. V současné době jsou využívána čerpadla mnoha konstrukcí ve všech odvětvích hospodářství (zemědělství, průmysl, doprava), ale i na mnoha místech v našich domácnostech. Proti požární a hasičská technika Pavliš a Hartmann. Vyrábíme prvotřídní proti požární a hasičskou techniku vysoké kvality.


Strojní výroba a zámečnické prvky. Výrobky pro energetiku. Jsme profesionální požární čerpadla , požární systém, ventily, požární hydrant a požární deka výrobců a dodavatelů. Srdečně vítáme vás koupit hromadně účinným a komplexním protipožární zařízení za příznivou cenu z naší továrny. Tato kalová čerpadla jsou vhodná nejen pro hasičské jednotky - své uplatnění najdou také v nejrůznějších oblastech.


Kalová čerpadla - Nabízíme výkonná kalová čerpadla pro hasiče za velmi výhodné ceny. Nejprodávanější zboží v kategorii Čerpadla. Výstroj a výzbroj pro hasiče, vybavení pro požární sport.


Požární čerpadla

Boty, přilby, vyprošťovací nástroje, hasící přístroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.