úterý 30. října 2018

Tlakovy postrikovac

Tlakovy postrikovac

Tlakový postřikovač Pro PROFILINE. Olejiodolný tlakový postřikovač pro dílny a řemeslníky. Max provozní tlak je bary a náplň lt. V naší široké nabídce naleznete ruční , přenosný, zádový či stavební postřikovač.


Postřikovač je vybaven vitonovým těsněním a olejiodolnou hadicí. Maximální teplota vody je 40°C. Tryska je nastavitelná. Ruční tlakový postřikovač s přetlakovým ventilem s nádobou o objemu l. Díky nastavitelné trysce je aplikace postřiku přesná.


Je vhodný jak pro ošetření jednotlivých rostlin, tak na aplikaci na menších plochách, například pro likvidaci plevele nebo trávy prorůstající ploty apod. Bohatý výběr postřikovačů AL-KO, BlackDecker, M. T Group a další nalezneta na Mall. Výhodné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho domova.


Zahradní postřikovače skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Gardena, HECHT, Kreator a dalších. Náhradní trubka k postřikovači zahnutá. Tato trubka je opatřena mosazným systémem koncovek pro insta.


Vyberajte si Postrekovače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Splňuje přísná kritéria pro kvalitu a spolehlivost. Je určený pro maximální tlak bary a je vybavený bezpečnostním ventilem, který - vyžaduje-li to bezpečnost - rychle tlak sníží. Ukazatel výšky hladiny ukazuje množství náplně, aniž by bylo třeba otevírat nádobu.


Tlakovy postrikovac

Díky ergonomické rukojeti ve tvaru D. Ať už potřebujete zalévat ve skleníku nebo vyčistit příjezdovou cestu. Ruční postřikovač s přetlakovým ventilem. Společnost GARDENA má zavlažovací a čisticí postřikovače, které to dokáží pohodlně! Další chytrou věcičkou, kterou vám nabízíme a která se vám bude nesmírně hodit, je tlakový postřikovač. Není jednodušší cesta k ošetřování rostlin než právě užití postřikovačů a rozprašovačů.


Stává se tak ideálním pomocníkem pro péči o rostliny na velkých zahradách. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Odpověď: Dobrý den pane Velehradský, děkujeme za Váš dotaz.


Zádový motorový rosič s benzínovým dvoutaktním motorem o obsahu 5cma výkonu HP. Obsah nádrže l, max. Hmotnost rosiče je kg. HOSTIVICE - PRAHA ZÁPAD.


Ramenný tlakový postřikovač ve tvaru válce o objemu l. Popruh se připne na předem připravená místa. Nízkoobjemové aplikátory Microfit Herbaflex a Herbi. Controlled Droplet Aplicator), rotační systém umožňuje rovnoměrné rozšíření malých kapek postřiku o velikosti 2- 3µm, které jsou rychle vstřebány a nedochází tak k jejich nežádoucímu úletu a. Zavlaží, zničí plevel, ochrání před škůdci!


Patentované technologie, prvotřídní materiály a silné technické zázemí s vlastním vývojovým centrem jsou klíčem vedoucím ke špičkovým produktům s dlouhou životností a maximální užitnou hodnotou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.