úterý 30. října 2018

Pisoár bez vody

Moderní bezvodé pisoáry obsahují membránu. URIMAT - pisoáre bez vody a zápachu. Moderné, vodu sporiace technológie majú čoraz väčší potenciál nielen v komerčnom, ale aj verejnom sektore.


Zajímavým řešením je pisoár bez vody , který nefunguje na bázi splachování, tudíž nemá přívod vody a elektrické energie - ušetří náklady na provoz. Funguje za pomoci 0-litrového sifonu, ve kterém je protizápachový kámen, který je aromatizován vůní (chrání před nepříjemným zápachem).

Systém odvětrání zaručuje provoz toalety bez zápachu mimo toaletu i blízké okolí. Duravit DuraStyle Dry pisoár bez vody , vodorovný odpad , bez cílové mušky. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Dodacia lehota: do dn í. Bezvodný pisoár EcoStep-PDizajnový pisoár v nerezovom vyhotovení antivandal. Nerezová misa je veľmi odolná a jej povrch a tvar zabraňujú kvapkaniu moču na podlahu.


Obchodné domy, podniky, reštaurácie, no postupom času i mnohé moderné domácnosti. Na týchto miestach a všade tam,.

Ekologický bezvodý pisoár Juma-Pfunguje bez přívodu vody a el. Vám ušetří v průměru 115. Pisoáry bez vody Je zde zboží. Sifon zelený do plastu (údržbový) 9200: 50. Sifon modrý do keramiky (údržbový) 9200: 52.


Active Trap - sifon do plastu (bezúdržbový) 9200: 52. VilleroyBoch Subway pisoár bez poklopu. Zaujímavým riešením je pisoár bez vody , ktorý nefunguje na báze splachovania, teda nemá prívod vody a elektrickej energie, čím šetrí náklady.


Funguje s pomocou 0-litrového sifónu, v ktorom je aromatizovaný protizápachový kameň, ktorý je aromatizovaný vôňou (chráni pred nepríjemným zápachom). Ovládání splachování pisoárů S elektronickým ovládáním, napájení ze sítě S elektronickým ovládáním, napájení z baterie S pneumatickým ovládáním. Dělicí stěny pisoárů Dělicí stěny pisoárů plast Dělicí stěny pisoárů sklo Dělicí stěny pisoárů ze sanitární keramiky. Mezi ekonomicky nejzajímavější patří mnohonásobně nižší spotřeba vody. Další výhodou je bezesporu pohodlí, které muži dokáží ocenit.


Největší výhodou tohoto typu pisoáru je jejich ekonomická nenáročnost z pohledu spotřeby vody a elektřiny, protože žádná voda není spotřebována a pisoár není připojen do elektrické sítě. Jediné riešenie, ktoré vám pomôže vyriešiť tento problém je pisoár bez vody od spoločnosti Ecostep. Smrad na WC vzniká rozložením organickej hmoty baktériami z vody.


Moč je sterilný a bez choroboplodných zárodkov a preto ak nedôjde do styku s vodou, nevytvárajú sa.

E-shop s hygienickým a sanitárním zařízením. Provozovatel e-shopu: MAKA THERM CZ s. Popis: -rozmer: 2x 5x 3mm -prívod vody skrytý, upevňovacia sada pre skryté. Ako pisoár bez vody funguje? Ako už bolo spomenuté, bezvodné pisoáre nemajú splachovacie zariadenie či elektroniku, čiže moč steká priamo do potrubia. Vďaka využitiu špeciálnych technológií sú vyrobené tak, že moč nesteká okolo pisoáru, a to vďaka jeho jedinečnému tvaru, ba dokonca zamedzuje šíreniu nepríjemného zápachu či prenikaniu nežiaducich predmetov do.


Viac ako 100-tisíc litrov vody ročne. Až takúto úsporu vám môže priniesť inštalácia bezvodého pisoára vo vašej budove. Je jedno, či prevádzkujete stravovacie alebo ubytovacie zariadenie či verejnú budovu, alebo len chcete ekologicky pristupovať k riešeniu toaliet vo svojej domácnosti. Geberit pisoár Preda bezvodý , pro provoz bez vody , s hybridním sifonem a odtokovým sítkem , sifon je možné čistit zepředu bez demontáže pisoáru , bílý.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a anal. Pro hygienická zařízení navrhujeme přirozené větrání okny s posouzením kondenzace par. U hromadných sprch a umýváren upřednostňujeme nucené větrání s minimální dovolenou výměnou vzduchu pro umývárny a záchodové předsíně ( m 3.h-)na výtok teplé vody , sprchy 1– 2( m 3.h-) na sprchu,záchody ( m 3.h-) na mísu, pisoáry ( m 3.h-) na pisoár. Sníží spotřebu vody a dalších nákladů na běžnou údržbu. Golem pisoár s vnějším přívodem, bílý.


Nabízíme klasické i senzorové pisoáry a urinaly na wc, oddělovací stěny k pisoárům a další vybavení toalet, například poklopy na pisoáry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.