pondělí 13. srpna 2018

Dražice to 5 up

Dražice to 5 up

Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému. V tlakovém systému lze připojit více odběrových míst. Elektrický ohřívač vody o objemu litrů.


Pro jedno nebo více odběrných míst. Možnost instalace nad umyvadlo, dřez, sprchu. Stupeň ochrany ve standardu IP 24. Funguje při napěti o 230. Ohřívač může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému.


Bojler DRAŽICE BTO UP stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Ohrievač môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme. Srdečně vás zveme na výstaviště PVA EXPO Praha v Letňanech ke stánku č. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Hodí sa na prípravu teplej vody v domá. Môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme. Je určený pre použitie nad umývadlom, drezom, sprchou. This video is unavailable. Rozměr (ŠxVxH) 25x45x2 cm.


S mechanickým ovládáním. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Připojovací napětí 1-PE–N. Instalace nad umyvadlo, dřez, sprchu.


Kč Cena je uvedena včetně RP a DPH. V beztlakovom systéme je možné pripojiť len jedno odberné miesto. We have rooms available from all the favorite hotel chains worldwide. Save money by booking hotel and flight together.


Compare and book with us today. Topení, solární ohře. Jestli vaše srdce bije pro elektrické bojlery DRAŽICE , jste na správné adrese. Tady je hlavní hvězdou, vybírat můžete až z produktů.


Neohodnotené Značka: Dražice. Uzavretý tlakový systém pripojenia umožňuje odber vody na viacerých. Find the travel option that best suits you. Beztlaký ohřívač vody Mora Mini litrů SIKOTMB10N. Swiss Aqua Technologies - IPS KalyxX odstranění v. The air-conditioned accommodation is 22.


Crikvenica, and guests benefit from complimentary WiFi and private parking available on site. Dražice BTO UP Bojler s umístěním nad umyvadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.