pondělí 27. srpna 2018

Dávkovací pumpička

Improve Your Business ROI - Get A Better Deal On Electric Pump. Find the Newest Product. Dávkovací pumpička pro láhev l. Jak nakupovat na poukazy?


Praktická dávkovací pumpička na 1l lahve.

Jedno zmáčknutí je cca 3ml. Pořiďte si dávkovací pumpičku a zajištěte si komfortní a přesné dávkování vašeho oblíbeného přípravku. Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě strá. Davkovací pumpička určená pro umělohmotné 5ml láhve firmy SCHUPP. S touto pumpou bude dávkování jednoduché a hygienic.


Pumpička dokáže dávkovat i tužší krémy, tužší balzámy, tuhé gely,. Speciální dávkovací pumpička významně usnadní dávkování vašeho šamponu! Díky jednoduchému zmáčknutí pumpičky si můžete do dlaně přesně odměřit takovou dávku šamponu, jakou potřebujete, aniž by vám zbytečně vyteklo z lahvičky nadměrné množství.

Cena produktu bez dopravy. Výrazně usnadňuje manipulaci s kosmetickými přípravky a zaručí přesné dávkování porcí, které si sami zvolíte. Odborné informace o léčivech a zdravotnických prostředcích. Tyto stránky jsou určeny pouze pro odborné pracovníky ve zdravotnictví. Obsahují odborné informace o léčivech a zdravotnických prostředcích společnosti B. Free Shipping Available.


Money Back Guarantee! Looking For Vacuum Pump? Kompatibilitu s jinými kanystry nemůžeme zaručit. K odeslání: Během hodin. Cleamen dávkovací pumpička ks - slouží pro přesné odměření dávkované chemikálie v rozsahu - ml.


Pro ředění chemie dávkujte studenou vodu,. CLEAMEN dávkovací pumpička ks. Získejte nejnovější novinky a speciální slevy Stisknutím tlačítka Přihlásit k odběru souhlasíte se zasíláním novinek a slev z našeho eshopu.


Vlasy jsou korunou krásy. Kvalitní dávkovací pumpičky vám pomohou získat vysněný účes.

Ty nejlepší na vás čekají v e-shopu Europarfemy. Lze jí použít na dávkování kečupu, hořčice, majonézy, sirupů, šťáv, octa, oleje… Prostě všeho, co teče. Délka dávkovací trubičky 3cm.


Kategorie: Dezinfekce: Záruka: Položka byla vyprodána… Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Nevyplňujte toto pole. Doplňky značky L´Oréal Professionnel z kolekce Pump, určeno pro: , objem Kč.


Současně lze vybrat pouze jeden parametr. Novinka Výprodej Akce Doprava zdarma. Stejně lze použít do jakékoliv PET láhve na dávkování různých hustších tekutých hmot.


Díky této dávkovací pumpičce si snadno odměříte potřebné množství nápoje pro Vaši sportovní aktivitu. Běžně se tedy používají stlačení (ml) na každých 5ml vody. Nejsme plátci DPH Kč ks. Detailní popis produktu.


Amix dávkovací pumpička. Pumpička je opatřena zpětnou klapkou, aby nedošlo k vytékání roztoku při event.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.