úterý 28. srpna 2018

Čerpadlo ponorné tlakové

Čerpadlo ponorné tlakové

Chcete najít udržitelný způsob, jak využít nashromážděnou dešťovou vodu k zavlažování rostlin? Potřebujete rychle a snadno přesunout vodu z bodu A do bodu B? Pak je toto ponorné elektrické čerpadlo pro vás dobrou volbou. Robustní, pevné a stabilní. Výrazem ponorné čerpadlo se dnes rozumí většinou soustrojí čerpadlo -elektromotor. Možnost ponoření tak limituje technická úroveň utěsnění elektromotoru.


Dostupnosť Do pracovných dní. Doprava cena za dopravu 100. Ibo SCR - ponorné čerpadlo na vodu. PONORNÉ TLAKOVÉ ČERPADLO GC-DW 9N CLASSIC Popis produktu: GC-DW 9N ponorné tlakové čerpadlo s viacúrovňovým obežným systémom je účinný, spoľahlivý pomocník pre prívod.


Pohodlné čerpanie vody pre domácnosť a záhradu. S automatickou funkciou. Porovnať Odstrániť 24€ Cena vr. GARDENA Classic čerpadlo do sud.


Čerpadlo ponorné tlakové

Tlakové čerpadlo s víceúrovňovým oběžným systémem. Motor s příkonem 9W dokáže pracovat kapalinou do teploty °C. Einhell ponorné tlakové čerpadlo GC-DW 9N při svých možnostech váží jen kg. Jsou určena pro čerpání čisté, dešťové.


Výrazom ponorné čerpadlo sa dnes rozumie väčšinou sústrojenstvo čerpadlo -elektromotor. ELPUMPS VP 3Malyš je určeno pro vyčerpávání podzemní vody z vrtů nebo studní o průměru nejméně 1mm. Možnosť ponorenia tak limituje technická úroveň utesnenia elektromotora. Potrebujete odčerpať len čistú vodu?


Ponúkame ponorné čerpadlá na čistú vodu. Nájdete u nás tiež ponorné tlakové čerpadlá alebo čerpadlá na naftu alebo motorové čerpadlá. Dobré tlakové čerpadlo vyniká schopnosťou dopraviť vodu na dlhú vzdialenosť aj do väčších výšok. S antikorovým krytom, distančnou nohou ako pomôckou pre inštaláciu a hlavným vypínačom.


K dispozícii s úzkym i štandardným vrtom. Příkon udává množství energie ve Wattech, které zařízení spotřebuje za. Automatická ponorná čerpadla s integrovanou elektronikou jsou určena pro pohodlné čerpání vody pro nejrůznější aplikace. Díky vysokému výkonu je možný provoz několika zavlažovacích systémů. IHNEĎ k odoslaniu, u vás už 18.


Ponorné automatické vodárny. Pro automatické zásobování vodou v domě a zahradě přímo ze studně nebo cisterny. Elektronický tlakový spínač a čidlo pro rozpoznání průtoku vody automaticky zapnou čerpadlo při odběru vody a poté jej opět vypnou.


Pojistka proti chodu na sucho zabrání poškození. Hodí sa tak na zavlažovanie záhrady ako aj - v spojení s tlakovým spínačom - na zásobovanie domácnosti vodou. Vďaka podzemnej vode z vlastnej studne môžete v dome a záhrade ušetriť množstvo cennej vody. Vhodné do vrtov od priemeru 120mm.


Napájanie je možné zo sieťového zdroja (6-12V),. BLUE LINE PQD ponorná kalová čerpadla. Pumpa INOX MORAVA 5-16-J 2V celonerezová kalová čerpadla pro tlakové kanalizace.


Nakupujte u specialistů na Neptun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.