úterý 14. srpna 2018

Čerpadlo na phm

Pumpy, čerpadlá a čerpacie stanice na prečerpávanie nafty, oleja a ďalších kvapalín s napájaním na 1 alebo 2V. Tovar skladom u Vás už do hodín. Ponorné čerpadlo na olej a naftu, napájacie napätie 12V.


S metrovou hadicou. W určené na čerpání vody ze sudu pro pohodlné plnění konví nebo pro přímé zavlažování hadicí. Elpumps Hlubinné ponorné čerpadlo VP 3(4) Hodnocení: 9.

Podnikové a veřejné čerpací stanice, kontejnery a nádrže na PHM Podnikové a veřejné čerpací stanice,. Pri výbere Vám radi poradíme a zodpovieme Vaše dotazy. Cenovú kalkuláciu pre Vás spracujeme individuálne s ohľadom na Vaše požiadavky a dopytované množstvo tovaru. PRIMUS zákaznícky servis - predaj: Ing. AdBlue Fuel Works 12V.


Rucni cerpadlo na phm. Nalezeno: 2produktů. Ruční čerpadlo na kapaliny. Rotačné čerpadlo na tekutiny s nízkou viskozitou.

Dostupný počet na sklade ? Tento tovar nebude dostupný Pridať k porovnaniu Pridať k porovnaniu. Popis: Čerpadlo slúži na čerpanie oleja a všetkých druhov oleja (motorový, vykurovací olej a iné). Technické údaje: Veľmi jednoduché použitie Veľmi vysoká. Nářadí, dílenské vybavení – Dílenské přípravky, vybavení pro servis a dílnu – kanystry na PHM ,hadice přečerpávací, čerpadlo na olej a naftu,trychtýř. Vysoká pevnost a snadné použití.


Pomocí tří dílů sání lze upravit délku čerpadla. Nastavitelná délka sacího potrubí. Výdejní sestavy a čerpadla na ropné látky, jsou nedílnou součástí mobilních i stacionárních čerpacích stanic PHM , které potřebují zajistit vlastní výdej pohonné hmoty pro vozový park či stavební mechanizaci.


Není vhodné k čerpání benzínu. Elektricke cerpadlo na phm. SATRA S-12OSP Určeno na přečerpávání motorové nafty a olejů. Zostava obsahuje čerpadlo , prietokomer, 4m hadicu, automatickú výdajnú pištoľ a prídavný palivový filter mikrónov.


Všetko umiestnené na ochrannej konzole. Najpredávanejší výdajný stojan v našej ponuke. GEKO Efektivní ruční sifonové čerpadlo. Lze jej použít k čerpání vody, paliva, alkoholu.


Pneumatické čerpadlo na PHM Pneumatické dvojité membránové čerpadlo je výborný pomocník pro hasiče a záchranáře při přečerpávání pohoných hmot a jiných nebezpečných látek při dopravních nehodách a technologických haváriích.

Auto - Čerpadlo na naftu bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Ručné membránové čerpadlo na olej a PHM. Telo je vyrobené z hliníka, páka je oceľová a nasávacia rúra je teleskopicky vysúvna. Akumulátorové čerpadlo na olej - samonasávacie zubové čerpadlo na olej so zabudovaným by-pass ventilom, vo verzii s napájaním na 12V alebo 24V (DC).


Nepoužívejte tekutiny jako je benzin, nebo. PHM preventívne prehliadky, kontrolné odmery na všetkých typoch výdajných stojanov PHM zabezpečenie úradného overenia objemových prietokových meradiel PHM s vydaním certifikátu podľa zákona č. Chcete se na něco zeptat?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.