pátek 20. července 2018

Víko studny

Poklopy na studny a jejich sedla. Zákrytu studny věnujte zvýšenou pozornost. Většina z nás ví, že studny musí být opatřeny krytem. Ovšem také mnoho z nás se domnívá, že riziko pádu našeho oblíbeného domácího mazlíčka do studny , je tím jediným důvodem proč studny zakrýváme. KONTAKTUJTE nás a my vás seznámíme s projektem lehké, a přitom trvalé – zkrátka MODERNÍ – studny.


Plastové studniční šachty jsou jasnou volbou!

Právě pro vás jsme přichystali mimořádnou nabídku na plastové studničn�. Pokud si přejete zakrýt betonovou skruž i po jejím obvodu, je možné k poklopu doobjednat límec na zakrytí skruže, který je ve stejné barvě jako poklop. Dílce pro studny – betonové skruže a poklopy – slouží k budování studní a šachet. Jsou ekologické, odolné vůči mrazu a dalším vlivům prostředí, jsou rozměrově stálé a trvanlivé. Kruhové betonové poklopy pro zakrytí studny.


Velkou výhodou je nízká hmotnost, cena a nulová atraktivita pro sběrače kovů. Prohlédněte si ceny a technické specifikace poklopů pro zakrytí studní, šachet či jímek. PVC poklop máme skladem.


Nepronikne ani mravenec ani voda a přitom to dýchá.

The next video is starting stop. Víko na studně musí nejenochranné funkce, ale také splňují estetické požadavky majitele. Po staletí byly používány tradiční dřevěné desky. A nyní se můžete často setkat s takovými návrhy jak na starých dřevěných domečcích, tak na nových. Víko studny bylo odsunuté stranou a Jo věděla, že tam byl někdo před ní.


Ventilační hlavice jsou kompletně včetně fixa�. Okrasné zahradní studny jsou nejen perfektním doplňkem zahra ale pochopitelně zásobují vodou své majitele. Pokud i vy plánujete, že si na svou zahradu nějakou originální studnu pořídíte, jistě vás bude zajímat i následující článek.


R kvalitní šachtové poklopy. V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. Nelze koupit víko nebo průměr studny je metrů. Jde mi spíše oto aby se voda ve studny nějak nezkazila.


Bude to vylitý v celku a bude tam poklop právě kvůli čištění. Ale tam asi moc vduchu nedostane do studny. Jímky na dešťovou vodu vám opatříme prostupy dle požadavků a to zdarma!


Doprava zdarma po celé České repub. Průměry poklopů odpovídají různým průměrům skruží. Víko na studnu, poklop na studnu, kryt studny.

Betonové studniční skruže jsou vy. Kompozitní poklopy pro náročné. Naleznete u nás široký výběr kompozitních poklopu v rúzném zatížení B12 C25 D40 E60 F900. Různých rozměrů, průměrů vhodných pro zakrytí šachet.


Nemusíte odsunovat těžké víko. Spustit prezentaci Následující. VOD OBJEDNÁVKA CENÍK GALERIE ČASTÉ DOTAZY Hledat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.