pátek 13. července 2018

Řešení pro malé koupelny

Nabízíme kompletní řešení vybavení pro malou nebo menší koupelnu tak, abychom využili všechny prostorové možnosti. Inspirujte se v řešení malých koupelen Ravak. Malé koupelny a často řešená dilemata.


Nenechte se v koupelnovém studiu odbýt klasickou radou, že pro řešení malé koupelny je nutné zrušit vanu a nahradit ji sprchovým koutem. Volba mezi vanou a sprchovým koutem by měla vycházet především z vašich potřeb.

Rozmístění extra malé koupelny a sanity v ní si bude žádat kvalitní rozkreslení a přesný plánek půdorysu. Pečlivě zakreslete všechny rozměry koupelny : výšku a šířku stěn, rozměry dveří, a pokud bydlíte ve starší stavbě, tak i případných výklenků oken. Ideální pro malé koupelny. Díky podomítkovému splachovacímu systému šetří místem ve vaší koupelně.


Prostor v okolí toalety se navíc snáze udržuje čistý a bez bakterií. WC sedátko není součástí výrobku. Vybrat si můžete z naší nabídky.

Už staří Římané považovali koupelnu za místo, kde se nejlépe odpočívá. Rozhodně to neplatí, pokud se skloníte nad umyvadlem zjevně větším, než je nutné a na nesmyslném místě, a až se budete narovnávat zamotaní do špatně schnoucích ručníků, rozbijete si čelo o divnou koupelnovou skříňku. Jsme specialisté na koupelny ! Najdete u nás vše, co potřebujete pro vaši novou nebo rekonstruovanou koupelnu. Nejenže pro vás máme nepřebernou nabídku obkladů a dlažeb, sanitární keramiky, vodovodních baterií, van, sprchových koutů, koupelnových doplňků a dalšího koupelnového sortimentu, ale nabízíme také koupelnový nábytek na míru, který si v našem plánovači.


Dvě samostatné místnosti jsou vždy lepší než jedna společná, ale pokud hledáme kompromisy při řešení malé koupelny , může být spojení obou místností východiskem z nouze. Propojením získáte více prostoru i nové možnosti kombinování. Důkladně však promyslete, zdali pro vás bude propojení obou místností. Záleží na konkrétních rozměrech a půdorysu koupelny.


Navíc při rozhodování hrají roli také zvyklosti a preference uživatelů. Malé byty zpravidla obývají jednotlivci či páry v mladším, nebo naopak starším věku. Pro starší lidi je vždy rozumnější volbou sprchový kout, do kterého se lépe dostává a lze ho vybavit případně sedátkem, zvýšeným stupněm na.


Obecně se nedoporučuje velkým rodinám, ve kterých může jeden člen zablokovat provoz všem ostatním,“ upozorňuje odborník. Pokud hledáte inspiraci pro výběr sprchového koutu a dalšího příslušenství, navštivte naše koupelnové studio v Praze, Brně a Ostravě a přijďte se inspirovat velkým množstvím ukázkových řešení. Prohlédněte si u nás moderní stylové koupelny , minimalistické koupelny , retro koupelny i koupelny ve stylu Provence.

Kde umístit pračku v malé koupelně? V našich končinách je zvykem umístit pračku do koupelny. Je to logické, protože v malých panelákových bytech často chybí sanitární místnost, která je vyčleněna na péči o oblečení, pro skladování čistících prostředků a dalších pomocníků do domácnosti. Small space does not necessarily mean limitations of our plans.


The new Tigo set, of the Czech brand Jika, designed by the Czech Michal Janků proves that even the smallest bathroom does not have to produce narrow feeling. Renovace a optimalizace malé koupelny je proto výzvou. Ale naši odborníci HÜPPE mají několik dobrých rad pro každodenní. Závěsná umyvadla, bidety a toalety.


Nejen, že díky nim působí místnost větším dojmem, ale usnadňují rovněž úklid koupelny pomocí snadného přístupu k podlaze a eliminace zákoutí, ve kterých by se usazoval prach. Pro malé koupelny by tak měl být sprchový kout jasnou volbou. Když už budete chtít za každou cenu vanu (není to nic neobvyklého), přeci jen existuje řešení.


Malá koupelna , koupelnový koncept SIKO - každý centimetr se počítá! Malý, útulný a plně funkční koupelnový ráj již na m2. Stylová řešení koupelen SIKO, inspirace pro vaše koupelny ! Hledáte-li inspiraci pro vaši novou koupelnu nebo přemýšlíte, jak má vypadat rekonstrukce vaší koupelny , je tu pro vás výběr našich stylových řešení a fotogalerie koupelen. Rekonstrukce malé panelákové koupelny Jestliže přemýšlíte, že při rekonstrukci vaší koupelny propojíte toaletu s koupelnou, zpomalte! Možná vám to na první pohled ušetří trochu místa, na druhou stranu však přijdete o dvě stěny, kam byste mohli zavěsit či postavit skříňky nebo jiné úložné prostory.


Domů Tagy řešení pro malé koupelny. Na veletrhu v Letňanech jsme našli skvělé řešení sprchového koutu do malé koupelny. Jednoduché a elegantní řešení , které jednoznačně doporučujeme.


Ostatně podívejte se sami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.