pondělí 16. července 2018

Čerpadlo do sudu

Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. W Toto výkonné čerpadlo do sudu je vhodným pomocníkem pro zavlažování či odčerpávání vody. Tiché a výkonné čerpadlo do sudu s elektronickým tlakovým spínačem. Ponorné čerpadlo do sudu je vhodné zejména pro dešťovou vodu. Propojitelnost se zavlažovačem AquaZoom.


Konstrukce těla z nerez oceli. GC-DW 9N ponorné tlakové čerpadlo pro přívod čisté vody pod tlakem z hloubky až metrů. Díky své unikátní konstrukci 3vumožňuje vysát vodu do sucha. Na zalévání zahrádky je ideální, výkon je tak akorát aby se zalilo a aby sud nebyl hned prázdný.


Na rychlé přečerpávání většího množství vody se ale nehodí. Naše výrobky ztělesňují hodnoty spolehlivosti, kvality a trvanlivosti. Důkazem je i naše neobvykle dlouhá záruka výrobce: nabízíme vám úplnou 40-měsíční záruku, která odpovídá 40-letým zkušenostem s čerpadly. Jednoduše si svůj výrobek zaregistrujte online.


Čerpadlo do sudu

Háková vývodní trubka slouží pro zavěšení čerpadla na okraj nádoby. Tato trubka je zakončena uzavíracím ventilem a čepem pro připojení rychlospojky hadice. Ventil slouží k uzavření hadice, aby nedošlo k odčerpání vody z nádoby samospádem. Výběr ponorného čerpadla podle Vámi požadovaného průtoku a tlaku v rozvodu vody – podle provozního bodu.


Profesionální postup zaručující 1 úspěšnost. Typické čerpadlo do sudu využívá dešťovou vodu a je díky tomu velmi ekologické. Sud na dešťovou vodu na zahradě používá většina zahrádkářů.


Čerpadlo do sudu

Byla by škoda, když už náhodou občas zaprší, pouštět vodu do kan. W umožňuje bezpečné zavěšení čerpadla za okraj sudu , či nádrže. Zužitkujte v maximální možné míře dešťovou vodu a zachycujte ji do sudů nebo jiných retenčních nádrží, odkud ji budete čerpat.


Pořiďte si dostatečně výkonné čerpadlo do sudu , které vám zalévání zahrady ulehčí. Přinášíme vám několik tipů, jak vybrat vhodné zařízení. Pomocí praktického háku, lze čerpadlo do sudu zavěsit tak, aby bylo těsně nad dnem. Kohoutek zabrání samovolnému vytékání samospádem po vypnutí čerpadla. Aku čerpadlo AcuRain můžete použít všude tam, kde není elektrický proud např.


Praktické sudové čerpadlo pro zalévání a postřik zahrad dešťovou vodou ze sudu nebo nádrže. Plovákový spínač, výkyvná teleskopická trubka s uzavíracím ventilem, integrovaný filtr a přídavný podstavec. Vyprodáno - nelze objednat.


Tento výrobek není v nabídce e-shopu. Velký výběr Čerpadla a domácí vodárny naleznete online na OBI. Velmi snadno zavěsíte čerpadlo do sudu nebo nádrže, napojíte zahradní hadici s. K tomu účelu stačí zavesiť čerpadlo pomocou spoločne dodávaného upevňovacieho háčiku do sudu s dažďovou vodou a využívať tento prírodný zdroj na. XTline Elektrické proudové čerpadl. Přečtěte si prosím pečlivě návod k obsluze a dodržujte jeho pokyny.


Čerpadlo do sudu

Seznamte se pomocí tohoto návodu na provoz s výrobkem, jeho. Můžete využívat dešťovou vodu, která je zdarma, z nádrže či sudu. Mohu čerpadlo do sudu použít i ve studni? Ano, ale je třeba vzít v úvahu parametry čerpadla, zejména pak výtlak.


Ve výrobě se počítá s tím, že dopravní výška je velmi malá, protože v sudech je hladina vody většinou dokonce nad úrovní terénu. Ponorné netlakové čerpadlo do sudu si hravě poradí s přečerpáním vody z jednoho místa na druhé. LED znázorňuje aktuální úroveň nabití akumulátoru. Posledný kus za túto cenu!


Funkcia automatického prepínania. Sudové čerpadlo s priemerom 1mm. Prepojiteľnosť so zavlažovačom AquaZoom. Konštrukcia tela z nerezovej oce. C, ze sběrných nádob zejména sudů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.